Cine sunt câștigătorii America Express 2023. Surpriză uriașă la Antena 1Nouă echipe de concurenți s-au aventurat pe Drumul Aurului, cu scopul de a-și depăși limitele și a demonstra tuturor că sunt capabili să câștige premiul cel mare pus la bătaie de Antena 1. Doar un cuplu a reușit să facă față până la capăt, în mod eroic, tuturor provocărilor. Află în rândurile de mai jos cine sunt câștigătorii America Express 2023.

Cine a făcut senzație la America Express 2023

America Express a făcut furori în rândul telespectatorilor. Fosta Asia Express a revenit pe micile ecrane cu cel de-al cincilea sezon, în care s-au aventurat nouă echipe de concurenți. Bineînțeles, toți cu ochii pe premiul cel mare. Numele celor care au participat la emisiunea difuzată de Antena 1 au fost făcute publice în urmă cu mai mult timp.

În continuare, reamintim care sunt cuplurile care s-au aventurat în competiția America Express – Drumul Aurului:

  1. Chef Cătălin Scărlătescu și actrița Doina Teodoru;
  2. Puya și partenera Melinda;
  3. Andreea Antonescu și Andreea Bălan;
  4. Cătălin Bordea și Nelu Cortea;
  5. Stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla;
  6. Jean Gavril și fratele lui, Dinu;
  7. Bruja și partenerul Pufeh;
  8. Larisa Iordache și Diana Bulimar;
  9. Bie Adam și mama ei, Mihaela.

Concurenții de la America Express au fost nevoiți să facă față la numeroase provocări în Mexic, Guatemala și Columbia. Ruta pe care au trebuit să o parcurgă depășește 7.000 de kilometri. Au avut la dispoziție doar un singur dolar pe zi pentru a se descurca. Au trebuit să-și găsească singuri de mâncare, loc de dormit, dar și mijloace de transport.

Cine sunt câștigătorii America Express 2023

Așa cum știm deja cu toții, doar concurenții cei mai puternici reușesc să câștige premiul cel mare de la Antena 1, care se ridică la o valoare de 30.000 de euro. Nu vorbim doar despre rezistența fizică, ci și despre cea psihică. Participanții la celebrul show America Express trebuie să depășească diferențele culturale, particularitățile ce țin de tradiție și dificultățile lingvistice pentru a reuși să-și ducă sarcinile la capăt.

GÂNDUL scrie că a aflat cuplul de vedete care a câștigat premiul cel mare de la America Express. În etapa finală a reality-show-ului s-au calificat trei echipe de concurenți: Bordea și Cortea, Andreea Bălan și Andreea Antonescu și Chef Scărlătescu și Doina Teodoru.

Câștigătorii America Express 2023 ar fi nimeni alții decât Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

„Am lăsat 8 kilograme în America Latină. Dar m-am întors cu un rucsac plin de amintiri și cu un frate pe viață”, i-a informat Cătălin Bordea pe fanii săi de pe rețelele sociale, imediat după revenirea în țară.

„Mă bucur că după această experiență unică și extraordinară, America Express, eu cu fratele meu Bordea am rămas neschimbați. Mă rog, poate doar puțin schimbați”, a glumit și Nelu Cortea.

Potrivit sursei citate, concurenții America Express 2023 care au câștigat premiul cel mare, în valoare de 30.000 de euro sunt Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Citeste continuarea pe playtech.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema