Cine este vedeta Pro TV căsătorită cu un cunoscut criminalist din România FOTOLuni, 26 Decembrie 2022, ora 22:17

406 citiri

Viața vedetelor din televiziune este adesea ascunsă în spatele ușilor închise de nevoia de liniște dincolo de celebritate.

Una dintre cele mai discrete vedete este prezentatoarea știrilor de dimineață, Andreea Marinescu, deja o veterană a stației din Pache Protopopescu.

Ea se iubește de câțiva ani cu Adrian Titulescu, un cunoscut polițist criminalist, cu care s-a căsătorit în mare secret, într-o ceremonie discretă, în 2016.

Cei doi au devenit părinții unui băiețel, Marc Armin, iar știrista mai are un băiat, Vladimir, dintr-o relație anterioară cu un coleg de la Pro TV.

Deși s-au căsătorit în urmă cu mai bine de cinci ani, Andreea Marinescu și Adrian Titulescu se cunosc de mai bine de 20 de ani.

Știrista l-a întâlnit pentru prima oară pe soțul ei în perioada în care era reporter la Poliție, iar acesta era polițist. Cei doi s-au revăzut după 9 ani, când amândoi se despărțiseră de partenerii lor.

Citeste continuarea pe ziare.com

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Război în Ucraina. Volodimir Zelenski cere ajutorul Indiei, care urmează să preia președinția G20, pentru implementarea planului de pace în zece puncte, prezentat luna trecută.

Urmatoarea stire

30 de persoane au fost evacuate de Crăciun din case, în urma unui incendiu puternic

Stiri pe aceeasi tema