Cine este Suzi, fata care i-a sucit mințile lui Liviu Dragnea cu mesaje incendiare pe WhatsApp

Undeva, în Serbia. Undeva, la o masă, pe o vreme răcoroasă. Un șef de țară, al Serbiei, un premier, al Macedoniei. Și un Liviu Dragnea, alături de ei, dar și de alți importanți oameni politici.

Întâlnire importantă, unde, cu siguranță, nu s-a vorbit despre lopățica sau gălețica uitate pe plajă, la mare, pe când vajnicii conducători se jucau prin nisip. Nu, copilașii s-au făcut mari, au încălecat funcții înalte, așa cum și Dragnea a ales, după Revoluție, copacul cel mai înalt, s-a prins de trunchiul scorțos și gros și a urcat, și a tot urcat… Și a văzut, până la urmă, cerul senin de acolo, de sus.

Așa că, la o masă, în Serbia, era și Liviu Dragnea. Dar a uitat de politică. Dragostea, asta l-a ”corupt” fix atunci. Și-a amintit de Suzi, o cunoaștea, că doar mai mereu lipită de a lui iubită infidelă a fost, dar, pe atunci, Liviu nu avea ochi pentru ea.

I-a deschis tocmai acum, la masa ”regească”, dar… ”Niciodată nu e prea târziu”, și-a spus, probabil, mustăciosul, așa că Suzi nu a mai avut scăpare.

Mesajele pe care cei doi și le-au împărțit cu dezinvoltură pe WhatsApp au trecut, deja, pe sub ochii cititorilor CANCAN.RO.

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Un șofer român a parcurs 1.300 km cu mașina, cheltuind 95 de lei

Urmatoarea stire

Joe Biden: Au făcut progrese semnificative, dar e cale lungă

Stiri pe aceeasi tema