Cine este soțul Mălinei Avasiloaie. Artista și partenerul ei de viață trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor

Artista a devenit recent mamă și trăiește o frumoasă poveste de iubire cu medicul stomatolog Alin Gabor.

Cine este soțul Mălinei Avasiloaie

Alina Gabor și Mălina Avasiloaie sunt soț și soție deja, s-au cununat civil și, cel mai important, acum sunt și părinți. Blondina e mereu în legătura cu fanii săi din mediul online. Împărtășește cu admiratorii ei cele mai frumoase momente din viața sa și îi ține mereu la curent cu ceea ce se întâmplă atât pe plan profesional, cât și în plan personal.

Nașii de cununie ai frumoasei blondine sunt Nicole Cherry și soțul ei, Florin, și tot ei sunt și nașii băiețelului, de aici legătura frumoasă de prietenie dintre cei patru.

Mălina și Alin s-au logodit după numai 5 luni de relație. Chiar dacă pentru unii timpul este unul scurt, se pare că sentimentele dintre cei doi au fost atât de puternice încât și-au dat seama rapid că sunt făcuți unul pentru celălalt.

Artista a precizat în trecut la Star Magazin, de la Antena Stars că relația sa e una foarte serioasă și că acum urmează să se pregătească de nuntă. Cel mai probabil evenimentul va avea loc în 2023.

Ce a spus Mălina imediat după logodnă

“Da, mă așteptam, pentru că îmi cunoșteam stadiul relației noastre, știam ce vrem pentru viitor. Când vrei să faci lucruri cu inima, noi asta ne-am propus, să nu mai avem reguli, să nu mai funcționăm după sterotipuri, am zis să facem ce simțim. Alin e genul de om care e spontan, mă surprinde zilnic prin tot ceea ce face.

Am vorbit despre asta, despre viitorul, că vrem o familie, un viitor împreună, să fim toată viața unul lângă celălalt. Nu mă consider atât de mică pentru căsătorie pentru că sunt de părere că lucrurile trebuie făcute la timpul lor”, a spus Mălina Avasiloaie la Antena Stars imediat după ce a fost cerută în căsătorie.

Cei doi s-au cunoscut la malul mării, iar cererea a fost făcută în același loc. Acum cei doi sunt implicați cu totul în creșterea băiețelului lor și formează o familie frumoasă.

Anamaria Prodan, mesaj neașteptat pentru Laurențiu Reghecampf în ziua botezului fiului său. Ce i-a transmis impresara…

Citeste continuarea pe a1.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Cel puțin 24 de oameni au murit după ce un vapor cu pelerini hinduși s-a scunfundat în Bangladesh

Urmatoarea stire

Marcel Ciolacu va participa la funerariile fostului premier japonez Shinzo Abe

Stiri pe aceeasi tema