Cine este Sofia Corona, fetița de la „Românii au talent“ care a cântat pentru Papa. Bobonete, impresionat: „M-a dus într-o poveste”Ediția de vineri, 24 martie, le-a adus juraților de la Românii au talent o surpriză de zile mari. O fetiță din Italia a venit să uimească publicul cu vocea ei suavă. Micuța artistă a performat și pentru Papa de la Roma. Veleitățile sale muzicale au făcut publicul să se ridice în picioare.

Concurenta de la Românii au talent care a cântat pentru Papa Francisc

Sofia Corona are 11 ani și este jumătate italiancă, jumătate româncă. Talentul său divin merită să fie ascultat, motiv pentru care părinții ei au înscris-o la diferite concursuri de muzică, încă de pe vremea când copila avea doar trei anișori.

Micuța cântăreață se poate lăuda cu o performanță impresionantă, aceea că a ajuns să cânte pentru Papa Francisc, în cadrul unui concurs din Italia.

Sofia Corona a decis să participe la Românii au talent, pentru a-și onora rădăcinile românești, țara pe care mama ei o iubește din tot sufletul.

„Mama și-a dorit întotdeauna ca eu să vorbesc limba română. Am venit la Românii au talent pentru că aici este țara mamei mele, pentru că iubesc foarte mult România, pentru că bunicii mei au dorit și ei să vin aici“, a mărturisit fetița.

Citește și De ce a fost certat Mihai Bobonete la o benzinărie. O româncă i-a spus în față tot: „E păcat”

Jurații emisiunii au aplaudat-o în picioare

Vocea ei incredibilă i-a ridicat în picioare atât pe jurați, cât și pe spectatorii din sală. Mihai Bobonete a rămas fără cuvinte, la auzirea interpretării micuței starlete.

„Vocea ta are o candoare ieșită din comun, m-a dus așa într-o poveste. Ai o voce superbă de-a dreptul și mi-a plăcut foarte mult momentul tău din seara asta”, a spus Mihai Bobonete.

La rândul său, Andra și Dragoș Bucur au aplaudat-o pe cea mică, fiind vizibil emoționați de talentul ei unic.

 „Sofia are 11 ani. De fiecare dată mă mir când văd un copil cântând melodii atât de grele. Doamne, a fost foarte frumos momentul tău. Sunt bucuroasă că ai venit și că am auzit o voce atât de curtă. Ești abia la început de drum, dar sună atât de bine.”, i-a spus Andra la PRO TV.

„E ceva la tine și cred că ține doar de talent: reușești să creezi atmosferă. Dincolo de muzică, felul în care tu transmiți muzica «îmbracă» sala. Nu toți cântăreții au talentul ăsta. E ceva deosebit“, a completat Dragoș Bucur.

Citește și Mihai Bobonete, ieșire halucinantă la Românii au Talent: „Te-ai luat după prostul ăsta să vii aici să te vadă toată țara”

Citeste continuarea pe playtech.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Spania îndeamnă importatorii de gaz natural lichefiat să se diversifice departe de aprovizionarea cu Rusia

Urmatoarea stire

Joe Biden a susținut un discurs în Parlamentul canadian

Stiri pe aceeasi tema