Cine este iubita lui Radu Drăgușin, cel mai scump fotbalist din istoria României! El are doar 21 de ani și l-a bătut chiar și pe HagiRadu Drăgușin a devenit cel mai scump transfer din istoria României. Jucătorul de fotbal de doar 21 de ani a ajuns la clubul londonez Tottenham Hotspur după ce aceștia au plătit 30 de milioane de milioane de euro italienilor de la Genoa. Fundașul va avea un salariu de 2,8 milioane de euro pe an și are contract până în 2029.

Și nemții de la Bayern Munchen l-au dorit foarte mult pe Drăgușin, dar acesta a ales Marea Britanie. Jucătorul român are și o iubită pe măsură. Cei doi sunt foarte apropiați, iar în perioada în care acesta a evoluat la Salernitana a ales să poarte numărul 25 pe tricou, argumentând că numărul acesta este important pentru el pentru că la acea dată și-a cunoscut actuala parteneră de viață.

Iubita lui Radu Drăgușin este foarte frumoasă și se numește Ioana Stan. Aceasta studiază arhitectura la Universitatea Ion Mincu din București. Tatăl ei, Gabriel Stan a fost la un moment dat vice-primar al Constanței.

Tot din Constanța…

Citeste continuarea pe www.news18.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema