Cine este de fapt soția lui Firicel din Las Fierbinți? Nimeni nu ar fi crezut că actorul Toma Cuzin din Las Fierbinți este căsătorit cu eaToma Cuzin este cunoscut de toată lumea pentru rolul său din serialul „Las Fierbinți”, dar puțini știu că acesta este căsătorit cu o femeie extrem de frumoasă. Cei doi sunt extrem de fericiți împreună, iar actorul de la PRO TV chiar a povestit la un moment dat cum s-au cunoscut.

Toma Cuzin nu vorbește prea des despre familia sa. Actorul preferă să își țină familia departe de ochii critici ai lumii. Totuși, la un moment dat, actorul din „Las Fierbinți” a povestit că soția sa, Cristina Toma, este de meserie artist plastic.

De asemenea, cei doi chiar au jucat împreună la un moment dat, alături de fiul lor, în pelicula „Comoara” din 2015, care a fost regizată de Corneliu Porumboiu.

„Eu eram miner şi intrasem într-o familie de artişti, de oameni de cultură, mama ei era profesoară, tatăl ei era inginer, iar ea, artistă. Îţi dai seama cum eram eu… La întâlnirile cu ei nu trebuia să se vadă şi să se simtă… Cumva, am reuşit să-i păcălesc până n-a mai fost nevoie să mă prefac în faţa lor.

Ei m-au plăcut oricum, am avut o relaţie foarte bună. Mama ei, fiind profesoară de română şi franceză, chiar m-a învăţat gramatică. Mă hotărâsem să dau la Sport şi mama ei m-a învăţat să vorbesc, să scriu cât de cât corect şi aşa am intrat la Facultatea de Sport, dar nu am terminat-o, pentru că în 2002 m-am apucat de Actorie”, a povestit Toma Cuzin.

Toma Cuzin se cunoaște cu soția sa de la 16 ani

Actorul a mai povestit că a întâlnit-o pe cea care acum îi este soție atunci când aveau 16 ani, subliniind că atunci când a văzut-o „nu a mai văzut nimic în fața ochilor”.

„Am cunoscut-o pe un lac, unde se duceau copiii să facă baie. Am văzut-o şi trei ani n-am mai văzut nimic în faţa ochilor”, povestea actorul.

Citeste continuarea pe www.vbiz.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema