cine e concurentul pentru care s-au duelat Irina și Theo Rose

Vocea României a ajuns la cel de-al zecelea sezon, un eveniment “aniversar” ce promite și mai mult decât până acum. Pe 9 septembrie 2022, Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley, Theo Rose și The Motans au venit pe micile ecrane cu poftă de ascultat și antrenat. O nouă regulă a emisiunii a intrat în vigoare: fiecare antrenor poate lua, în faza audițiilor pe nevăzute, un număr nelimitat de concurenți, însă la sfârșitul acestei etape vor alege doar 14 alături de care vor merge mai departe.

În prima rundă a audițiilor, antrenorii au ascultat 10 concurenți. Unii au mers mai departe, alții au plecat acasă cu promisiunea că vor reveni. Cert este că seara de vineri a fost plină de emoție, energie și, bineînțeles, voce. Ei sunt cei 10 concurenți care au urcat pe scenă. Despre cei care au trecut mai departe, găsești mai multe detalii în corpul articolului.

Concurenți primul episod Vocea României 10

  1. Carmen Cușa  – piesă “Love Bites” – 4 DA, echipa Tudor Chirilă
  2. Anastasia Jinga – piesă “Bitch” – NU
  3. Dana Borteanu – piesă “New York New York” – 4 DA, echipa Tudor Chirilă
  4. Vanessa Oriaku – piesă “Cântă cucu” – NU
  5. Elis Opriș – piesă “Crazy” – 1 DA, echipa The Motans
  6. Mihailina Moisa – piesă “Dog Days Are Over” – 3 DA, echipa Tudor Chirilă
  7. Carmine del Duca – piesă “Cose Della Vita” – NU
  8. Valeria Marcu – piesă “Rabdă inimă” – 4 DA, echipa Irina Rimes
  9. Ricardo Gabor – piesă “Yo Vivire” – 3 DA, echipă Irina Rimes
  10. Winael Baldus – piesă “Dance Monkey” – 4 DA, echipă Smiley & Theo Rose

Despre concurenții care au mers mai departe în competiție:

Carmen Cușa

Carmen are 20 de ani și vine din Constanța. Tânăra a venit la Vocea României pentru a-și confirma că este pe drumul potrivit. Dorește, de asemenea, feedback din partea publicului și antrenorilor. Carmen este pasionată de muzica rock, iar pentru audiții a ales piesa “Love Bites” – Def Leppard. Tudor și Irina au apăsat în primele secunde, urmați de Denis Roabeș. Ultimii care au apăsat au fost Smiley și Theo Rose.

Plină de emoție, nu se aștepta la o astfel de reacție din partea publicului, care s-a ridicat în picioare și a aplaudat-o. Mai mult, a reușit să întoarcă toate scaunele.

“Nu te așteptai să întorci patru scaune? Iartă-mă să-ți spun, dar înseamnă că nu ești conștientă de talentul pe care-l ai. M-am regăsit în momentul tău. Foarte tare!”, a spus Irina.

Probabil cea mai așteptată declarație a fost cea a lui Tudor Chirilă, având în vedere că dintre toți jurații el este cel mai “pregătit” pe muzica rock.

“Experiența mea la Vocea României cu vocile rock e așa: în general, când îmi plăcea o voce rock, o lua Smiley. De asta, în momentul ăsta, eu pe el îl iau în considerare ca un adversar redutabil pentru că a lucrat bine cu voci rock. A lucrat bine până când n-a mai lucrat bine că s-a debarasat în primul sezon de chiar Vocea României. Mă refer la Tibi Albu. Mi-ai adus aminte de Dragoș Moldovan, câștigătorul din 2019, ai o voce puternică, ai o voce foarte bună. Am capacitatea să lucrez cu tine absolut frumos, rămâne doar să ai încredere în mine. Ai merita o pledoarie mult mai puternică, mult mai mare, dar și eu sunt emoționat de ce ai făcut tu, așa că uită-te-n ochii mei, citește dincolo de cuvinte și dacă găsești acolo ceva, fie să mergem împreună”.

Declarația lui Tudor a ajuns la inima lui Carmen. Concurenta a ales să meargă în echipa lui.

Dana Borteanu

Dana are 55 de ani și este actriță la Teatrul German de Stat din Timișoara. Concurenta a venit la Vocea României după ce colegii au bătut-o la cap. Și bine au făcut. Dana a cântat “New York, New York” și a întors toate scaunele.

“Eu aș vrea să fiu cel care demonstrează că vocea n-are vârstă. Dacă ai grijă de ea, vocea poate să nu-mbătrânească niciodată”, a menționat Chirilă.

Denis a lăudat momentul Danei:

“Eu m-am întors primul. Chiar și după draperia aia albă, am simțit, m-am bucurat enorm de mult. Mi s-a părut fabulos!”

Dana a ales să meargă mai departe cu Tudor Chirilă.

Elis Opriș

Elis are 27 de ani și locuiește în Mangalia. Băiețelul ei a făcut-o să vină la Vocea României. Elis a povestit că a rămas însărcinată la 19 ani. Era încă în liceu și a fost o perioadă dificilă, dar a reușit să termine studiile, iar copilul a schimbat-o în bine, a maturizat-o și a făcut-o să își dorească mai mult de la viață. Astfel, Elis își urmează visul muzical odată cu participarea la emisiunea de la PRO TV.

Tânăra a interpretat piesa “Crazy” și l-a cucerit pe Denis Roabeș:

“Dragă Elis, am simțit aceeași durere pe care o aveam eu în voce acum mai bine de șase ani. Nu e o durere la modul că ai trăit ceva foarte tragic. Nu. E, efectiv, acul ăla de vinil care te zgârie pe suflet. Mie îmi place foarte mult timbrul tău vocal și cred că o să putem construi și o să putem face foarte multe lucruri frumoase împreună. Sunt sigur c-o să ajungem departe”.

Mihailina Moisa

Mihailina are 24 de ani, e originară din Moldova, dar a plecat în străinătate la vârsta de patru ani. Părinții aveau probleme financiare și au decis să caute alte oportunități, mai ales pentru copii. Până la 18 ani a locuit în Portugalia, unde a avut diverse joburi. Greutățile au impulsionat-o să lupte pentru visul ei, să reușească în muzică.

Apoi a plecat la studii în Belgia, la business management. Facultatea nu a fost pe gustul său, simțindu-se obligată de părinți să învețe acolo. După doi ani a renunțat la facultate, iar părinții nu au mai vorbit cu ea șase luni. Mihailina își dorește ca mama ei să îi înțeleagă pasiunea și să o susțină în cariera muzicală.

La Vocea României, Mihailina a cântat “Dog Days Are Over” și i-a cucerit pe Tudor, Irina, Smiley & Theo Rose.

“Ești plină de energie, foarte solară, pare că ai nevoie de alergi după ce ieși de aici vreo 2, 3 km ca să consumi toată energia care ți-a mai rămas. E o alegere muzicală care îmi place foarte mult. Cred că spune ceva despre tine faptul că ai ales piesa asta sau că ai avut piesa asta în repertoriu și nu altceva. E foarte greu să cânți Florence”.

Mihailina a ales echipa lui Tudor Chirilă.

Valeria Marcu

Valeria Marcu are 21 de ani și este originară din Chișinău. Acompaniată de mama sa, Valeria a venit la Vocea României pentru a-și demonstra sieși, dar și celor din jur talentul pe care îl are.

Concurenta a urcat pe scenă pregătită să impresioneze cu interpretarea sa. Valeria a ales să cânte “Rabdă inimă”, dar într-o variantă specială, ce combină mai multe influențe muzicale. Planul său a funcționat perfect. Toți antrenorii au apăsat butonul și au dorit să o coopteze în echipă.

Îmi place alegerea muzicală și îmi place că ai dus-o foarte, foarte bine. Cumva, în interpretarea ta, m-am regăsit pe mine. Probabil de-aia m-am conectat cu tine de la primele note. Eu am fost prima care a apăsat. Eu i-am dat prima încredere, prima undă verde. Sper să conteze. Foarte mult îmi doresc să vii în echipa mea! a declarat Irina Rimes.

Valeria face parte din echipa Irinei Rimes.

Ricardo Gabor

Ricardo Sebastian Gabor are 23 de ani. Este originar din Bistrița, dar s-a mutat în Spania la vârsta de șapte ani. Concurentul a declarat că ajunge ocazional în România, în vizită la bunicii săi. Ricardo a venit cu o surpriză la Vocea României, și anume Ruby Diamante, personajul pe care l-a creat și în care s-a travestit.

Îmbrăcat într-un costum strălucitor din paiete, cu o perucă blondă și un machiaj intens, Ricardo aka Ruby a urcat pe scenă și a interpretat piesa “Yo Vivire”. Momentul său i-a făcut pe Irina, Smiley & Theo Rose și The Motans să își întoarcă scaunele. Evident, cu toții au fost surprinși de concurent:

“N-am văzut așa ceva niciodată pe scenă la Vocea României. Eu sunt mega entuziasmat Am fost entuziasmați amândoi pentru că nu a fost niciodată o voce ca a ta la Vocea României”, a declarat Smiley.

Ricardo a apreciat fiecare mesaj în parte și le-a mulțumit antrenorilor pentru încrederea acordată. Concurentul a ales-o pe Irina Rimes, o decizie luată în ultima clipă.

Winael Baldus

Winael Baldus are 24 de ani și este originar din Insula Guadelupa din Caraibe. Tânărul s-a stabilit în România de un an. Locuiește în Sibiu și lucrează ca profesor de dans.

Winael a urcat pe scenă cu ceva emoții și a început să cânte “Dance Monkey”. Lucrurile nu au funcționat prea bine cu instrumentele muzicale, astfel că Winael a fost acompaniat doar de pian. Asta nu l-a împiedicat să creeze un moment remarcabil, ba din contră, a fost o interpretare mai intimă și personală, ce i-a făcut pe toți antrenorii să se întoarcă.

“Măi, ai o voce fantastică, un ton minunat! Vocea ta are toate frecvențele. Am mai văzut eu un băiat pe care îl cheamă Bobby McFerrin care a venit singur cu un microfon la Sala Palatului, cântând doar el, atât, fără niciun instrument, fără nimic. Ești p-acolo. Mi s-a părut fantastic tot ceea ce ai făcut. Ne-ar plăcea foarte mult să fii în echipa noastră” – a spus Smiley.

Winael a fost bombardat din toate părțile de laudele juraților. Totuși, el a trebuit să ia o decizie și să aleagă o echipă – Smiley & Theo Rose.

Citeste continuarea pe www.infomusic.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

MAE: România a luat decizia de a interveni în favoarea Ucrainei la CEDO, în cauza introdusă împotriva Rusiei

Urmatoarea stire

Doi procurori separatiști au fost uciși de o bombă în Luhansk, în Ucraina

Stiri pe aceeasi tema