Cine e autorul noului atac armat din Serbia. Tânărul de 21 de ani a fost prins de polițiștii sârbi


Un tânăr de 21 de ani, pe nume Uroš B., este autorul noului atac armat din Serbia, scrie publicația Blic. El a fost prins de polițiștii sârbi după 12 ore de la tragedia în care a ucis 8 persoane și a rănit alte 13. Criminalul se ascundea într-un sat, alături de unchiul său.

Uros B., autorul unui nou atac armat în Serbia FOTO Facebook

Uroš B., tânărul care a ucis 8 oameni și a rănit alți 13, la Mladenovac, în Serbia, a fost prins vineri de dimineață, la 12 ore de la atac, scriu Kurir și Novosti. A fost arestat lângă Kragujevac, în satul Vinjište, unde se ascundea împreună cu unchiul său.

Potrivit informațiilor din presa sârbă, Uroš B are 21 de ani este fiul unui ofițer al armatei sârbe care lucrează la Statul Major din Belgrad. El a folosit o armă de tip Kalașnikov în atac.

Bărbatul a fost reținut  vineri dimineaţa în Kragujevac, la circa 60 de kilometri depărtare de locul faptei.

Atacul armat a avut loc la aproximativ 60 de kilometri sud de Belgrad, potrivit presei de stat, în apropiere de Mladenovac. Atacatorul a tras în lume dintr-un vehicul aflat în mișcare, cu o armă automată, după care a fugit. Șapte din cei 13 răniți se află în stare gravă, relatează news.ro.  

Potrivit relatărilor locale, împușcăturile au avut loc la mai multe adrese. Printre persoanele decedate se află un ofițer de poliție, împușcat după izbucnirea unui conflict în satul Malo Orasje.

Citeste continuarea pe adevarul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema