Cine e amanta lui Gigi Becali. Declarații incendiare. „Pentru 5000 de euro..”


Fostul deputat Cristian Rizea susține că patronul de la FCSB, Gigi Becali, ar fi avut o relație amoroasă cu o fostă prezentatoare TV, Tania Budi.

Tania Budi a reacționat vehement și l-a pus la punct pe Rizea. Fostul parlamentar s-a refugiat în Republica Moldova, după ce a fost condamnat în România la patru ani și opt luni de închisoare. El a fost găsit vinovat pentru trafic de influență, spălare de bani și influențarea declarațiilor.

Cristian Rizea, despre Gigi Becali și Tania Budi

Iată ce declarații incediare a făcut Cristian Rizea, despre patronul FCSB și Tania Budi, conform site-ului Retetesivedete.ro:

După ce a ajuns după gratii, și-a continuat stilul extravagant și profitând de perioada când cu acordul conducerii penitenciarului de la Poarta Albă ieșea la muncă la baza de fotbal a clubului „Viitorul” Constanța, beneficia de plăcerile vieții, oferite de Tania Budi care, înschimbul sumei de 5.000 de euro, făcea naveta București–Constanța oricând Gigi își trimitea „brelocul”, pe Luțu, să facă pe șoferul pentru celebra divă!

Știu că acesta a încercat să „profite” și el de farmecele Taniei Budi la unul din drumurile de întoarcere spre București, dându-i de înțeles divei că ar fi și el inclus în „pachetul” plătit de șeful său, aceasta refuzându-l în cele din urmă”, a declarat Cristian Rizea.

Tania Budi i-a dat replica

Tania Budi a acordat un interviu pentru Impact.ro, unde l-a pus la punct pe Rizea:

Acest om, dacă îi pot spune așa, Cătălin Rizea, mi-a trimis mesaje ani la rând, până l-am blocat, pentru că nu mai suportam așa ceva. Mă invita mereu la cafea. Ajunsesem să îmi fie rușine să îl salut când ne vedeam în oraș, îl evitam. Eu nici nu îl cunosc pe Gigi Becali.

L-am „cunoscut” doar prin niște prieteni acum vreo 20 de ani. La genul ca am făcut cunoștință și atât. Nu am schimbat două vorbe cu el în toată viața mea. Cum e posibil ca cineva să își bată joc în asemenea manieră de doi oameni, de două familii? În ce lume trăim?

Îl voi da negreșit în judecată. Astăzi am vorbit cu avocata mea, care mi-a spus că nu am cum să pierd acest proces. Acest individ va plăti pentru toate aceste minciuni nenorocite”, a transmis Budi.Citeste continuarea pe www.playsport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Cătălin Drulă, ales preşedinte al USR din primul tur

Urmatoarea stire

O medalie de aur, două de argint şi trei de bronz pentru canotorii români la regata de la Lucerna

Stiri pe aceeasi tema