Cine a câștigat Chefi la Cuțite 2023. Concurentul care a plecat cu premiul de 30.000 de euro acasă!!!S-a anunțat cine a câștigat Chefi la Cuțite 2023. Concurentul a plecat cu premiul de 30.000 de euro acasă. Acesta a fost ales de juriul special al celebrei emisiuni culinare de la Antena 1 dintre cei trei finaliști, Paul Tudosescu, Nina Hariton și Laurențiu Neamțu.

El este câștigătorul sezonului 11 Chefi la Cuțite. A plecat acasă cu 30 de mii de euro

Câștigătorul „Chefi la cutițe” 2023, al sezonului 11 a fost desemnat în persoana Ninei Hariton. Aceasta a făcut parte din echipa chefului Sorin Bontea.

În finala desfășurată în această seară trei concurenți, Paul Tudosescu, Nina Hariton și Laurențiu Neamțu s-au luptat pentru trofeul show-ului culinar și premiul de 30.000 de euro.

Laurențiu Neamțu, reacție neașteptată la bancul de lucru

Finalistul Laurențiu Neamțu este cel care a avut parte de o reacție neașteptată la bancul de lucru. Acesta a răbufnit și și-a pierdut controlul din cauza lui Stelian Nistor, pe care l-a luat în echipa lui.

Stelian Nistor a reușit să-l scoată din sărite pe Laurențiu Neamțu cu întrebările pe care i le-a pus.

Cum a decurs scandalul dintre cei doi

„Nu mă mai opri cu niște întrebări stupide, da?! Te-am ales în echipă, gândește și tu. Ești bucătar!”, i-a spus Laurențiu Neamțu.

„Da, scuze!”, a răspuns Stelian Nistor. „Stelian a fost un pic pierdut. Chiar să întrebe orice, chiar și unde topește untul. (…) Am înjurat de multe ori, îmi cer scuze!”, a încercat astfel să se scuze Laurențiu Neamțu.

„Așa sunt eu de felul meu. Mă pierd câteodată și o iau pe arătură”, a completat și Stelian Nistor.

Ce ajutoare au avut cei trei finaliști

Nina Hariton, Paul Tudosescu și Laurențiu Neamțu au primit ajutor în marea finală de la Chefi la cutițe, sezon 11, din partea foștilor colegi de competiție. 11 Chefi i-au jurizat în această seară pe cei trei finaliști.

De asemenea, Gina Pistol, care s-a aflat la ultima apariție la Chefi la cuțite a explicat regulile finalei.

Regulile finalei

„Finaliștii au voie să ia câte 5 oameni în echipă. O să vă spun mai întâi juriul. Sunt 11 chefi: Ștefan Popescu, Patrizia Paglieri, Iosif Ștefănescu, Florin Ivan, Marian Cernat, Roxana Blenche, Bogdan Alexandrescu, Andreea Moldovan, Cătălin Petrescu, Alex Petricean și Marius Tudosiei. Singurul lucru pe care l-am schimbat în regulile acestei zile este următorul. După ce v-ați ales echipa, aveți 10 minute pe ceas să le explicați ce au de făcut. 5 minute în cămară, iar apoi vor începe primele 90 de minute după care trebuie să scoateți aperitivul. O să gătiți 3 ore jumătate, eu vreau preparatele la timp”, a spus Gina Pistol.

Ce ajutoare au avut cei trei finaliști

Laurențiu Neamțu i-a ales în echipa sa pe: Mihaela Zahariea, Mariana Zinner, George Borșaru, Adrian Hampu și Stelian Nistor.

De asemenea, Paul Tudosescu i-a ales în echipa sa pe: Monica Pușcoiu, Ștefan Nistor,…

Citeste continuarea pe playtech.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema