Cinci noi pagini de documente confidențiale, găsite într-o cameră adiacentă garajului lui Joe Biden din Delaware

Cinci noi pagini de documente confidenţiale au fost găsite într-o cameră adiacentă garajului de la reşedinţa privată a preşedintelui american Joe Biden din Wilmington, statul Delaware, est, a anunţat sâmbătă Casa Albă, relatează AFP, citată de Agerpres.

Aceste documente, care datează din timpul vicepreşedinţiei lui Joe Biden, au fost găsite după sosirea la faţa locului, joi seara, a avocatului preşedinţiei Richard Sauber, precizează acesta într-un comunicat. Documentele se adaugă altor dosare găsite în această reşedinţă privată, a căror existenţă a fost dezvăluită joi de Casa Albă, precum şi altor documente confidenţiale descoperite în noiembrie anul trecut într-un birou din Washington.

Casa Albă a informat joi că „un număr mic de documente confidenţiale” despre activitatea lui Joe Biden când era vicepreşedinte (2009-2017) au fost găsite miercuri seară în reşedinţa privată a acestuia din Wilmington, fiind depozitate într-un garaj şi într-o cameră adiacentă.

Luni, executivul american recunoscuse deja că o duzină de documente de acest tip au fost descoperite, în noiembrie, la Penn Biden Center, un think tank din Washington unde Joe Biden a avut altădată un birou.

O lege din 1978 îi obligă pe preşedinţii şi vicepreşedinţii americani să transmită Arhivelor Naţionale toate email-urile, scrisorile şi alte documente de lucru.

Citeste continuarea pe www.g4media.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Autoturisme, ceasuri şi sume de bani, în valoare de peste 3 milioane euro, preluate de ANABI de la frații Tate – FOTO

Urmatoarea stire

Averea din România a fraților Tate a intrat în administrarea statului român. Valoare bunurilor confiscate se ridică la aproape patru milioane de euro

Stiri pe aceeasi tema