Christopher, fiul de 24 de ani al lui Arnold Schwarzenegger, s-a transformat radical. S-a luptat cu kilogramele în plus, dar în ultimii doi ani a slăbit mult
Articol publicat 19 septembrie 2022

Christopher, fiul de 24 de ani al lui Arnold Schwarzenegger și al Mariei Shriver, și-a arătat noua formă fizică, foarte diferită de cea de acum câțiva ani, când acumulase multe kilograme în plus.

Christopher pare o cu totul altă persoană . Tânărul a fost pozat de paparazzi după ce a participat alături de întreaga familie la petrecerea aniversară a fratelui lui mai mare, Patrick.

Citește și: Băieții lui Arnold Schwarzenegger, distracție pe barcă, înconjurați de prieteni. Christopher seamănă tot mai mult cu starul din „Terminator”

Christopher Schwarzenegger și-a propus acum doi ani să slăbească și s-a ținut de plan. / Foto: Profimedia

În urmă cu doi ani, Christopher a decis să-și schimbe viața și totodată și felul în care arată. S-a apucat de sport și a început să mănânce sănătos, iar astăzi este aproape de idealul pe care l-a setat în minte.

Citește și: Maria Shriver, fosta soție a lui Arnold Schwarzenegger, apariție controversată în Los Angeles. Fanii au reacționat: ”Ce și-a făcut la față?”

Christopher Schwarzenegger și-a schimbat stilul de viață în ultimii doi ani

Christopher Schwarzenegger
Christopher Schwarzenegger, 2019 / Foto: Profimedia

Îmbrăcat într-un tricou gri și pantaloni bleumarin, Christopher s-a arătat relaxat și a fost un gentleman care și-a condus mama acasă.  Procesul lui de slăbire a început în iulie 2020, iar acum, la doi ani distanță, rezultatele sunt vizibile. Nu doar că e mai slab, dar și-a schimbat și tunsoarea și poartă barbă, este mai energic și mai sigur pe el.

arnold și Christopher Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger și fiul său de 24 de ani, Christopher. / Foto: Profimedia

De la petrecerea dată de Patrick Schwarzenegger la un celebru restaurant din Malibu nu au lipsit părinții Arnold și Maria. Chiar dacă sunt despărțiți de ani buni, cei doi au făcut front unit pentru fiul lor și, de altfel, pentru toți copiii lor.

Citește și: Arnold Schwarzenegger și fiul său Christopher, un duo tată-fiu cu zâmbetul pe buze. Imagini rare cu cei doi, pe stradă în Santa Monica

Arnold Schwarzenegger și Maria Shriver s-au căsătorit în 1986 și au patru copii împreună: două fete, Christina și Katherine, și doi băieți, Patrick și Christoper. Mariajul lor s-a destrămat în 2011, când a fost intentat și procesul de divorț de către Maria, după ce aceasta a aflat că starul din Terminatorul a înșelat-o și are un copil cu fosta lor menajeră.

 

Foto: Profimedia

 

Citeste continuarea pe www.filmnow.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Scenarii luate în calcul de americani: Federația Rusă ar putea bombarda centre de aprovizionare NATO din România și Polonia

Urmatoarea stire

Municipiul Arad ar urma să primească patru centre de colectare de tip CAV de la Ministerul Mediului, prin PNRR – Special Arad · ultimele știri din Arad

Stiri pe aceeasi tema