Chișinău. Incidente la un miting antiguvernamental, organizat de partidul filorus al lui Ilan Șor. Manifestanții au cerut demisia Maiei Sandu și au forțat intrarea în sediul Președinției.

Potrivit Reuters, câteva mii de oameni au protestat duminică în capitala Moldovei față de guvernul pro-occidental al țării, pe fondul furiei crescânde din cauza creșterii prețurilor la gaze naturale și a inflației. Vineri, prețurile la gaze au crescut cu 27%.

Participanții au cerut alegeri anticipate și s-au îndreptat către sediul Președinției și au încercat să forțeze intrarea, dar au fost respinși, iar apoi dispersați de forțele de ordine.

Organizat de partidul filorus al lui Ilan Șor, mitingul a fost transmis de Ria Novosti, organul de propagandă al Kremlinului.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday

Citeste continuarea pe www.biziday.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Proteste în Iran. UE consideră inacceptabilă utilizarea forței împotriva manifestanților

Urmatoarea stire

Protestele din Iran devin “revoltă generală”. Cel puţin 41 de oameni au murit, iar preşedintele cere “măsuri decisive” împotriva manifestanţilor

Stiri pe aceeasi tema