Chiriac, despre PSD-iștii racolați de Popa: “S-au alăturat găștii deputatului șmecheraș de Cireșu. Respectăm libertatea de opinie, însă șmecheria de doi bani, amenințările și lăutăria politică nu ne reprezintă” – stiri Braila


“Membrii PSD care au trecut în gașca lui Alexandru Popa, deputatul șmecheraș de Cireșu, au ales un drum care nu mai este compatibil în niciun fel cu PSD”, a anunțat Francisk Iulian Chiriac, președintele PSD Brăila și președintele Consiliului Județean.

Este reacția social-democraților la faptul că patru aleși PSD au apărut alături de deputatul Alexandru Popa, liderul PNL Brăila, în cadrul unei conferințe de presă, precizând că au trecut în tabăra liberalilor.

Cei patru PSD-iști sunt deputatul George Adrian Paladi, consilierul județean Daniela Bordea – considerată o apropiată a lui Paladi, dar și Costică Cojea, primarul comunei Chiscani și Cornelia Măcrineanu, primarul comunei Viziru.

Cojea și Măcrineanu, fiind primari, nu pot să se înscrie oficial în PNL întrucât și-ar pierde mandatele, fapt care nu este valabil și pentru parlamentarul Paladi.

Chiriac: “Măcrineanu și Cojea sunt, începând de azi, acoliții deputatului de Cireșu, nu membri PSD”

Liderul PSD Brăila (foto) i-a îndemnat pe primarii comunelor Chiscani și Viziru “să își asume acest drum la modul oficial, nu să pozeze cu sigla PNL și la braț cu deputatul de Cireșu, crezând că rămân membri PSD și parte a echipei politice în care cei mai mulți brăileni au avut și au încredere”.

Iulian Francisk Chiriac, pe Facebook:

“Această joacă de a rămâne în PSD pentru a nu îți pierde mandatul de primar pe care ți l-au oferit cetățenii din Viziru și Chiscani, dar, în același timp, să fii membru-mascat PNL nu merge! Nu îi poți păcăli pe locuitorii din Viziru și Chiscani doar ca să îți rezolvi niște interese personale. (…)

La Viziru și Chiscani, PSD are candidați și, oricum, nu Măcrineanu și Cojea urmau să candideze la alegerile locale din 2024. Știau acest lucru și au ales interesul personal și s-au alăturat găștii deputatului șmecheraș de Cireșu, ignorând voința exprimată prin vot a cetățenilor.

Cât despre deputatul George-Adrian Paladi, fostul meu contracandidat la conducerea PSD Brăila, este absolut evident că a ales, la fel, interesul personal. Din păcate, pentru unii, echipa e bună doar când te promovează pentru a obține funcții! Dacă a pierdut în cadrul alegerilor interne, în inima democrației de partid, a decis să plece pe calea traseismului politic.

Respectăm libertatea de opinie, însă PSD e o echipă, nu o gașcă, iar șmecheria de doi bani, amenințările și lăutaria politică nu ne reprezintă. Tocmai din acest motiv, Măcrineanu, Cojea, Paladi și Bordea au optat pentru a sta braț la braț cu deputatul de Cireșu.”

Foto PNL: MD Press

Citeste continuarea pe debraila.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema