Cheloo de la iUmor se confruntă cu o fobie cumplită. Ce îl sperie cu adevărat pe juratul emisiunii de la Antena 1


În ultima ediție difuzată de la iUmor, Cheloo (44 de ani) a dezvăluit că suferă de o fobie care nu îi dă pace. Abia în cel de-al treisprezecelea sezon, cei de la masa juriului au aflat ce îl sperie pe „durul” emisiunii de la Antena 1. Când a aflat, Șerban Copoț a făcut o remarcă la care cântărețul s-ar înfuria teribil. 

Cătălin Ștefan Ion, cunoscut sub numele de Cheloo, s-a remarcat în juriul iUmor ca find „durul” emisiunii. Chiar dacă are o imagine impunătoare și pare atât de sigur pe sine, adevărul este că rapperul se teme de … păianjeni! Această afecțiune poartă numește de „arahnofobie” și este întâlnită mai ales în rândul tinerilor și al copiilor.

”Am arahnofobie, bine că nu ai vorbit de păianjeni, deci nu sport păianjenii. Am o scârbă și o silă totală, deci trebuie să îi omor cum îi văd. Da, da, deci îi urăsc!

Am fost înconjurat de proști, cretini și păianjeni toată viața”, a mărturisit Cheloo la ultima ediție difuzată de iUmor.

(CITEȘTE ȘI: Cheloo a uitat că are iubită! A cerut-o de soţie pe Ema Miruna Karter, un model de Only Fans, în faţa tuturor. Reacţie fabuloasă la iUmor)

Reacția lui Șerban Copoț când a aflat care este cea mai mare frică a lui Cheloo

După ce Cheloo a recunoscut în fața tuturor că se confruntă cu arahnofobie, prezentatorul de la iUmor, Șerban Copoț, a făcut o remarcă greu de ratat. Cu siguranță, juratul de la Antena 1 ar fi enervat de ce a spus colegul său.

Cum a reacționat Șerban Copoț când a aflat frica lui Cheloo. Sursă foto: Facebook

„Aaaa, a trebuit să ajung până în sezonul 13 să aud despre această fobie, arahnofobie. Dacă aducem noi un păienjenel…moare!!, a spus prezentatorul emisiunii.

(CITEȘTE ȘI: De necrezut! Ce studii are Cheloo de la Paraziții. Câte clase a absolvit, de fapt, juratul iUmor și ce salariu primește de la Antena 1)

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Știrile zilei despre tehnologie – 7 noiembrie 2022

Urmatoarea stire

35 de ani de la revolta anticomunistă din Brașov

Stiri pe aceeasi tema