Cei 3 jurați dau cea mai grea probă pentru amuletă la Chefi la cuțite. Cătălin Scărlătescu: „Le-am făcut pe toate, dar pe asta nu”


Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu își ascut cuțitele pentru o întrecere memorabilă.

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu se întrec la cea mai grea probă de amuletă de la Chefi la cuțite, sezonul 10

”N-am văzut așa ceva de când sunt!”, a comentat Sorin Bontea. ”Le-am făcut pe toate, dar asta nu mi-a trecut prin cap că se va putea întâmpla”, a adăugat Cătălin Scărlătescu.

Amuleta ediției din această seară încinge din nou rivalitatea între Chefi! Și asta pentru că tema probei este una cu care pot bate recorduri personale. Timp de o oră, tehnica, rafinamentul și mai ales viteza lor de execuție sunt puse sub presiune.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 septembrie 2022. Cine a câștigat a patra amuletă. Ce a urmat în platou dupa verdictul lui chef Radu Ionescu

Va fi o întrecere contra-timp cu propriile lor limite: jurații vor avea de pregătit câte un preparat la fiecare 10 minute. Așadar, șase preparate într-o oră, fără să poată începe în paralel mai multe farfurii. Cea care va juriza această probă fără precedent este Andreea Moldovan. ”Cred că e cea mai complicată jurizare de până acum la Chefi la cuțite. 18 farfurii, în total!”, a comentat Florin Dumitrescu. ”E ireal ce au făcut. Nu știu dacă o să mai fie o amuletă la fel de grea ca asta”, a declarat Andreea Moldovan. Așadar, Chefii fac un spectacol de zile mari în această seară la Chefi la cuțite.

Și audițiile pe nevăzute completează spectacolul cu farfurii dintre cele mai diverse și concurenți veniți din toate colțurile lumii. În seara aceasta, gătesc pentru Chefi competitori din Italia, Uruguay și Nigeria. Iar participanții autohtoni îi surprind și ei pe Chefi cu povești aparte. Unul dintre ei, Robert Candoi, vine pentru a zecea oară la Chefi la cuțite: nu a ratat nicio ediție a show-ului culinar. Cu ce preparat se prezintă și ce verdict primește cel mai fidel participant la celebra întrecere gastronomică, dar și care dintre Chefi va câștiga proba de gătit viteză telespectatorii vor afla la Antena 1, în ediția Chefi la cuțite din această seară, de la ora 20:30.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Cine este Sorin Ilieș, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea de la Chefi la cuțite, sezonul 10. Ce premieră a reușit…

Citeste continuarea pe a1.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Victorii așteptate pentru candidații pro-Kremlin la primele alegeri locale organizate în Rusia de la începutul invaziei din Ucraina

Urmatoarea stire

«A fost agresiv cu mine»

Stiri pe aceeasi tema