Ce trebuie să știi despre bonusurile de bun venit de la cazinouri?


Dacă eşti jucător de cazino online atunci ştii cât de greu este să îţi alegi platforma unde vei deveni în viitor client. Există atât de multe oferte în acest spaţiu virtual încât trebuie să recunoşti că eşti pus imediat în dificultate.

După ce să te ghidezi, după culorile paginii de start, după aranjarea ofertei sau după recomandările prietenilor? În fond este numai alegerea ta şi ţie va trebui să îţi dai socoteală dacă pe parcurs vei fi dezamăgit de alegerea făcută.

Dar cum toate cazinourile online seamănă între ele la ofertă, există un criteriu care de cele mai multe este hotărâtor şi le departajează, cel al bonusului de client nou. Tocmai despre dacă merită sau  nu să îl accesezi sau dacă poţi trece cu nonşalanţă peste el vom dezbate în continuare, aşa că citeşte cu interes.

1.Tipuri de bonusuri

Dacă eşti la butoane în fata slotului Rise of Ra este clar că tema istoriei este preferata ta. Îţi plac aceste incursiuni rapide în civilizaţii care şi-au lăsat amprenta asupra omenirii şi le aduci în actualitate prin intermediul simbolurilor din slot.

Nu este nimic rău în acest lucru, toţi jucătorii au sloturi preferate pe care le accesează de fiecare dată când intră pe cazinoul unde sunt clienţi. Şi în mod cert ai observat că odată ce ai calitatea de client, eşti asaltat zilnic de bonusurile pe care platforma înţelege să ţi le ofere.

Ce sunt de fapt aceste bonusuri? Pe scurt, aceste bonusuri reprezintă o modalitate preferată de cazinouri de a recompensa activitatea jucătorilor. Şi pentru că nu vor să devină plictisitori, conducerea tehnică a acestora oferă o gamă variată de asemenea premii.

În acest stadiu trebuie să recunoşti că cel mai popular bonus la care te aştepţi în fiecare zi este bonusul fără depunere. Aşa cum îi spune şi numele o să primeşti o anumită sumă de bani din partea platformei pe care o vei folosi cum vrei, într-un pariu sportiv sau jucând-o la slotul preferat.

Şi pentru că am adus sloturile în discuţie, ai făcut cunoştinţă şi cu bonusul care îţi oferă rotiri gratuite la anumite păcănele selectate de cazino. De obicei aceste bonusuri depăşesc 100 de runde gratuite de învârtiri aşa că este o modalitate bună de a te obişnui cu slotul la care sunt oferite.

Dacă vrei însă să joci independent de aceste rotiri gratuite poţi accesa bonusurile care presupun un depozit din partea ta. De obicei bonusul în acest caz poate ajunge la 100%, aşa că în funcţie de banii pe care îi depui ai în cont o sumă frumoasă pe care o poţi folosi la slotul preferat.

Dar poţi să ai la îndemână şi bonusul de tip cashback, cel care returnează un anumit procent din suma pariată şi pierdută. Cum aceste procente sunt poziţionate undeva între 10% şi 15%, merită să te gândeşti de 2 ori înainte de a-l accesa.

2.Ce sunt bonusurile de bun venit

Trebuie să recunoaştem că aşa cum ruleta este regina jocurilor de cazino aşa şi bonusul de bun venit este principala atracţie printre bonusuri. Se poate spune că este la rândul lui rege printre bonusuri datorită generozităţii sale care constă atât în sume mari de bani cât şi în spinuri gratuite.

Are însă un mic dezavantaj, se acordă o singură dată la intrarea în portofoliul de clienţi ai platformei faţă de celelalte bonusuri de mai sus acordate periodic. Dar chiar şi aşa se poate spune că reprezintă o bună tehnică de marketing din partea platformelor care îşi atrag în acest fel un  număr constant de jucători.

Toate bonusurile de bun venit impun jucătorilor o depunere de numerar pe care de obicei o dublează dacă nu chiar o triplează. Pui deci 1000 de RON în cont şi automat acesta s-a mărit la suma de 2000 de RON sau 3000 de RON.

Şi la toată această generozitate se adăugă şi un număr mare de rotiri gratuite la cele mai populare păcănele ale platformei. Toate bune şi frumoase dar orice tip de bonus, mai ales cel de client nou, vine la pachet cu termeni şi condiţii de accesat şi îndeplinit.

Nu îţi imagina că ai primit dublarea sumei depuse şi o poţi scoate imediat din cont, va trebui să o joci la jocurile selectate de platformă. Şi nu o poţi face oricum, va trebui să îndeplineşti condiţia de rulaj care este stabilită de majoritatea cazinourilor la cerinţa de X35.

Va trebui deci să rulezi atât suma depusă de tine cât şi pe cea primită de la cazino de X35 de ori până la a putea face o primă retragere datorată unui câştig. Şi trebuie să ţi cont şi că suma pe care o poţi retrage în urma rulajului se stabileşte de cazino la un anumit maxim, aşa că citirea condiţiilor de acordare a acestor bonusuri trebuie citite cu maximă atenţie înainte de accesarea lor.

3.Merită să iei în considerare bonusurile?

Înainte de a fi impresionat de generozitatea unui bonus de client nou va trebui să selectezi cu atenţie o platformă serioasă şi legală care activează pe această piaţă. Este şi aici loc de înşelătorii, aşa că un bonus excesiv de mare şi fără condiţii de rulare trebuie să îţi ridice un mare semn de întrebare.

Dar să presupunem că ai ales un cazino online care este licenţiat şi despre care ştii că este deasupra oricăror îndoieli. Ai în faţă bonusul de client nou şi te întrebi dacă merită sau nu să îl accesezi şi să îndeplineşti condiţiile de rulare.

Şi odată cea ai ajuns aici te vei întâlni cu provocarea pe care acest bonus o face oricărui jucător, eşti sau nu în stare să îndeplineşti condiţia de rulaj impusă de site? Gândeşte-te că sunt în joc şi banii tăi, aşa că încearcă să răspunzi cât mai corect la această întrebare.

Părerile sunt împărţite în acest caz, există jucători care spun că îndeplinirea acestor condiţii de rulaj sunt extenuante şi că necesită mult timp. Dar sunt şi jucători care afirmă că un asemenea bonus este o modalitate optimă de a te obişnui cu jocurile platformei şi de a vedea de fapt ce înseamnă să fi un adevărat jucător.

Concluzie

Este foarte clar că un bonus de bun venit este atractiv prin mărimea sumei suplimentare primite dar şi prin numărul mare de rotiri gratuite care îl însoţeşte. În final totul ţine de optica ta de jucător şi numai tu eşti cel care va decide dacă îl accesezi sau nu. Până atunci dă dovadă că eşti un jucător responsabil, citeşte cu atenţie termenii şi condiţiile cu care acesta este oferit şi decide dacă este cazul să îi dai curs sau nu!

Citeste continuarea pe www.vbiz.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

VIDEO Momente ridicole. Ramzan Kadîrov încearcă să facă flotări pe platoul televiziunii rusești

Urmatoarea stire

MAI a raportat doar 15.000 de locuri vacante. Deficitul de personal, de trei ori mai mare

Stiri pe aceeasi tema