Ce trebuie să faci cu smântâna înainte de a o bate. Trucul care îţi garantează o frişcă demnă de cofetării



Frișca stă la baza la o mulțime de deserturi. Datorită gustului său delicios, mulți sunt tentați să o mănânce ca atare. O bună parte din gospodine optează pentru frișca obținută din smântână de gătit. Iată cum poți obține frișca perfectă.

Trucul prin care poți obține o frișcă demnă de cofetari

Un rol important în obținerea unei acestui desert îl are și frișca de gătit. Este indicat ca aceasta să aibă un procent de 30% grăsime. Cofetarii susțin că acesta este minumul acceptabil.

De asemenea, este necesar ca înainte de preparare, frișca să fie rece. Indicat ar fi ca aceasta să stea câteva ore la frider. Nu numai frișca trebuie să fie rece ci și bolul și paletele mixerului. Cofetarii recomandă să le puneți la frigider cu 30 de minute înainte de a începe să o pregătiți .Cu cât temperatura camerei va fi mai mică, cu atât șansele să obțineți o frișcă demnă de cofetari cresc. Însă, uneori acest…

Citeste continuarea pe playtech.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema