Ce trebuie să eviţi la masa de Paşte, cu familia? Nu aduce niciodată vorba de asta


La masa de Paște trebuie să existe armonie, liniște și bucurie, însă există anumite lucruri care ar putea perturba armonia din această zi importantă. Lidia Fecioru, unul dintre cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți din România, atrage atenția asupra subictelor care ar trebui evitate. De ce nu trebuie să aduci în discuție la masa de Paște problemele din familie, banii și politica.

Pe cât de important este ceea ce se pune pe masa de Paște, la fel de important, sau poate chiar mai mult de atât, sunt și gândurile, vorbele celor din jurul mesei și momentele cu cei dragi.

Evită la masa de Paște să vorbești despre bani, problemele din familie și politică

Vezi și: “VAMPIRI ENERGETICI” LA CARE NU TE-AI FI GÂNDIT VREODATĂ. CELE 9 PLANTE PE CARE NU AR TREBUI SĂ LE ȚII ÎN CASĂ

Învitată în cadrul unei emisiuni TV, Lidia Fecioru, cel mai cunoscut bioenergoterapeuți din țara noastră, îndeamnă oamenii să evite anumite discuții la masa de Paște. Printre ele se află și subiectul despre politică, discuție de ar putea duce la certuri, contraziceri și, într-un final, un eveniment ruinat din cauzat diferențelor de opinie. Indiferent poziția socială și starea materială, discuția despre bani nu trebui să existe la masa de Paște.

”Subiectul banilor trebuie evitat. Indiferent că ai sau nu bani, Paştele vine oricum. Indiferent că ai sau nu ai, ieşi din iarnă. Indiferent că ai sau nu, cine te iubeşte necondiţionat va veni să te vadă. Nu interesează pe nimeni câţi bani ai în portofel pentru că până la urmă importantă este iubirea, dar iubirea curată, nu prefăcătoria.

Paştele este pentru a ne curăţa sufletul, pentru a ne cere iertare, pentru a ne întâlni cu cei cu care, poate, ne-am certat. Poate că este perioada împăcării.” a spus bioenergoterapeutul.

Lidia Fecioru (Sursă foto: captură TV)

Vezi și: LIDIA FECIORU, BĂUTURA PENTRU CEI CARE SE CONFRUNTĂ CU CĂDEREA PĂRULUI. ”E FOARTE BUNĂ PENTRU PĂR, OASE, ÎNCHEIETURI, UNGHII”

Problemele din interiorul familie nu se discută la masa de Paște. ”Rufele se spală în familie”, iar masa de Paște nu este o excepție de la regulă.

”Problemele familiare nu se discută la masă. Subiectul când faci un copil nu se discută când sunt invitaţi la masă. Nu criticaţi şi nu vă criticaţi între voi cu copiii de faţă pentru că este traumatizant pentru ei şi rămân cu nişte chestii care, peste 5-10 ani, o să vă întrebe sau o să vă condamnde pentru ele. Vă spun ca să ştiţi. Problemele de familie trebuie păstrate în familie”, a continuat Lidia Fecioru.

 

 

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema