Ce tarife de nuntă au marii cântăreți din România. Cine cere cel mai mult? Pregătiți-vă să fiți surprinși!


Ce tarife de nuntă au marii cântăreți din România, cum ar fi Andra, Ștefan Bănică, Loredana Groza, Pepe, dar și Florin Salam, pentru cei care iubesc manelele. Cine cere cel mai mult, cine cere mai puțin? Iată răspunsurile surprinzătoare!

Ce tarife de nuntă au marii cântăreți din România

O voce bună care să-i încânte, un show de zile mari, cu dans și voie bune, o zi de neuitat – asta își doresc cuplurile care se căsătoresc. În funcție de bugetul lor, există o gamă largă de cântăreți pe care să îi invite la evenimentul lor, doar că ei sunt aleși și în funcție de banii pe care îi cer. Nu toți românii își permit să o aibă pe Andra la ei la nuntă.

Florin Salam, Andra, Loredana Groza, Ștefan Bănică, tarife mari la nuntă

Florin Salam ar încasa pentru un astfel de eveniment privat între 5.000-10.000 de euro, iar Andra ar cere suma de 12.000 de euro ca să cânte la o nuntă. Loredana Groza, pe de altă parte, ar obține suma de 12.500 de euro, potrivit Spynews.ro. Ștefan Bănică ar lua suma de 10.000 de euro, potrivit sursei, însă alte surse indică faptul că aceste sume cerute de Groza și Bănică ar fi, de fapt, mult mai mari. Se crede că Delia ar cere și ea undeva la 18.000 de euro.

Cât cer Pepe și Mihai Trăistariu la o nuntă

Pepe, care a devenit tată pentru a treia oară acum câteva luni, încasează suma de 3.000 de euro, iar Mihai Trăistariu susține că și-a păstrat de mult timp tariful standard de doar 1.500 de euro pentru un eveniment, pentru că așa a vrut.

„Eu vreau să cânt mereu! Tu ştii câţi mă cheamă pe preţul ăsta mai micuţ?! Mie îmi ajung 1.500 euro, ca să am tot timpul cântări, să am contact cu publicul. Îmi place să socializez, sunt ca Băsescu, cu băi de mulțime. Sa cânt la zilele satului, comune, ca să-şi permită să mă cheme. Adică avem artişti, Brenciu, Bănică, Loredana, ăştia cer 15.000 – 20.000 euro, Delia – 18.000 euro. Mie mi se pare mult, dar fiecare îşi face cota cum vrea” a comentat Mihai Trăistariu în podcastul „Aproximativ discuții” cu Gojira.

Citeste continuarea pe redactia.ro

Total
1
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Se dau primele vouchere de 15.000 de lei. Cine este eligibil pentru a le primi

Urmatoarea stire

(VIDEO) Imagini teribile în Dnipro

Stiri pe aceeasi tema