Ce spune Nicoleta Luciu despre revenirea la TV

Nicoleta Luciu, în vârstă de 42 de ani, a făcut declarații privind cariera sa profesională. Vedeta a mărturisit că și-ar dori să revină în televiziune dacă ar primi un proiect pe măsură. ”Aștept oferte, nu-i timpul pierdut”, a mărturisit Nicoleta Luciu. Vedeta este stabilită de mai multă vreme la Miercurea Ciuc, cu familia sa.

De ani de zile, Nicoleta Luciu s-a retras la Miercurea Ciuc, acolo unde locuiește împreună cu soțul ei, Zsolt Csergo, și cei patru copii ai lor. Dacă cu ani în urmă era o prezență constantă pe micile ecrane, astăzi Nicoleta Luciu nu mai apare decât extrem de rar la TV.

Nicoleta Luciu a vorbit despre cariera sa  pentru impact.ro. Aceasta a mărturisit că și-ar dori să revină pe micile ecrane și că așteaptă propuneri în acest sens. Vedeta a explicat că ar fi trebuit să participe la niște reality show-uri dar a refuzat pentru că nu și-a dorit să stea departe de copiii săi pentru mult timp.

Ce spune Nicoleta Luciu despre revenirea la TV. ”Am refuzat tot ce mi s-a propus de acest gen”

”Sincer, vreau la tv, dar aștept propuneri. Trebuia să merg la anumite reality-show-uri, dar am renunțat. E o perioadă prea lungă fără copii, nu ai cum să lipsești atâta timp de acasă. Am refuzat tot ce mi s-a propus de acest gen”, a declarat Nicoleta Luciu.

”Aștept oferte, nu-i timpul pierdut. Naveta aș face-o. Oricum vin în București o dată sau la două săptămâni la injecții cu aminoacizi, iar o dată pe an îmi pun botox. Trebuie să te întreții. Dar nu fac abuz”, a adăugat ea.


Întrebată dacă are vreun contract de imagine cu vreo clinică, Nicoleta Luciu a răspuns: ”Nu mai sunt contracte de imagine, se simte dacă nu mai sunt la televiziune”.

Citeste continuarea pe tacataca.prosport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

“Sindromul Havana” este încă un mister. Incidentele anormale din Cuba au fost cauzate de atacuri sonice comise de Rusia?

Urmatoarea stire

Moldovenii cu pașapoarte rusești care luptă în Ucraina de partea invadatorilor și-ar putea pierde cetățenia. Anunțul președintei Maia Sandu VIDEO

Stiri pe aceeasi tema