Ce spune Carmen Harra despre căsnicia Oanei Matache, după ce sora Deliei a fost surprinsă în timp ce se săruta cu alt barbat


În urmă cu câteva zile, Oana Matache a fost surprinsă în prezența altui bărbat. Apoi, au apărut zvonuri că sora Deliei și partenerul său ar fi divorțat în secret. De data aceasta, Carmen Harra a ținut să transmită o opinie în legătură cu situația în care se află Oana Matache și Răzvan Miheț. Iată detaliile mai jos, în articol.

Căsnicia Oanei Matache cu Răzvan Miheț pare să atârne de un fir de ață. Cel puțin așa reiese din ultimele informații care au apărut în spațiul public, după ce sora Deliei a fost surprinsă în „tandrețuri” cu un alt bărbat. Însă, Carmen Harra susține că, la mijloc, nu ar putea fi vorba despre vreun divorț.

Carmen Harra crede, în continuare, în căsnicia Oanei Matache cu Răzvan Miheț. Nu crede că va fi vorba despre un divorț între cei doi și, mai mult decât atât, crede în împăcare.

„Nu am coordonatele lor, deci nu am datele lor ca să facem calculele după conceptul lui Pitagora, dar psihologic vorbind și utilizând intuiția mea, de data asta, nu cred că va fi un divorț. Eu cred în această familie, cred în faptul că există împăcare, oamenii mai pot greși, dar ce contează sunt copiii, contează legătura lor de suflet. Dacă ea este dedicată familiei, va reveni spre familie. Eu, personal, nu cred că va fi un divorț aici”, a spus Carmen Harra.

Vezi și DELIA MATACHE, PRIMA REACŢIE DUPĂ CE OANA, SORA SA CĂSĂTORITĂ (ÎNCĂ), A FOST SURPRINSĂ SĂRUTÂNDU-SE CU UN ALT BĂRBAT

Oana, sora Deliei Matache (Foto: Facebook)

Citește și PRIMA REACȚIE A GINEI MATACHE, DUPĂ CE FIICA EI A FOST SURPRINSĂ ÎN TIMP CE SE SĂRUTA CU UN ALT BĂRBAT: ”SUNT ALEGERILE EI” 

Carmen Harra: „Mai vin în viețile noastre conexiuni karmice care ne pot da peste cap viața

Deși situația este una delicată, cel puțin în momentul de față, Carmen Harra susține faptul că este o alegere favorabilă din partea familiei, că nu au existat, până în acest moment, reacții, pentru a nu se crea divergențe. De asemenea, Carmen Harra susține că, într-o căsnicie, soții trebuie să se ierte între ei, să învețe și să accepte. Mai mult decât atât, consideră că Oana Matache și Răzvan Miheț formează o familie frumoasă. Pe de altă parte, Carmen Harra mărturisește că fiecare persoană poate avea o conexiune karmică care pot „destabiliza”, cel puțin temporar, viața.

„Da, într-adevăr, sunt și discuții puternice și bineînțeles că atunci când e vorba de trădare, un suflet este foarte rănit și prima reacție este să ne separăm pentru că m-ai înșelat, pentru că ai trădat mariajul. Este foarte bine că nu comentează (n.r. Gina și Delia Matache), pentru că astfel nu își creează divergențe cu niciunul dintre ei. Eu mă bucur că am oportunitatea asta să vorbesc, pentru că eu cred în împăcare, cred în iertare.

De multe ori, de-a lungul unui mariaj, trebuie să ne iertăm, să ne acceptăm, să învățăm să evaluăm ce contează și ce contează pentru ei sunt copiii, au o conexie minunată, au o familie de invidiat.

Așa că un moment de rătăcire poate să treacă, doar dacă acest personaj care a apărut este o conexiune karmică a ei. Mai vin în viețile noastre conexiuni karmice care ne pot da peste cap viața, cel puțin temporar”, a mai spus Carmen Harra, într-o emisiune TV.

Sursă foto: social media

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Un cutremur de 6,4 s-a produs în Turcia, în regiunile deja afectate de seismele din 6 februarie

Urmatoarea stire

Speaker Ciolacu: I still believe military pensions are not special pensions

Stiri pe aceeasi tema

“Sunt norocos să fac asta!”

Dan Ursa este marele câștigător al trofeului și premiului de 100.000 de euro de la Survivor România 2023.…