Ce se întâmplă dacă pui prea multă făină în checuri sau blaturi de tort. La asta trebuie să fii atent când pregăteşti un desert



Vrei să prepari un chec sau un tort? Playtech Știri îți explică în materialul de astăzi cum trebuie să procedezi cu făina pentru deserturi. Cantitatea pe care o pui în aluat este foarte importantă. La ce detalii trebuie să fii atent în bucătărie.

Când vine vorba despre deserturi, cum ar fi checurile sau torturile, de o mare importanță este făina care se folosește în procesul de preparare a acestora. Sunt câteva detalii la care trebuie să fii atentă, primul dintre ele fiind reprezentat de tipul de făină care se folosește pentru a prepara deserturi.

Făina pentru deserturi versus făina universală

Principala diferență dintre făina pentru deserturi și cea universală constă în nivelul de proteine. Făina pentru checuri sau torturi este compusă din aproximativ 8% proteine, pe când făina universală conține în jur de 11% proteine, fiind cunoscută și drept „făină tare”.

Brutarii aleg să folosească făină pentru…

Citeste continuarea pe playtech.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema