Ce sa intâmplat cu averea din România a fraţilor Tate, evaluată la peste 3,6 milioane de euro

Averea din România a fraţilor Tate a intrat în administrarea statului român prin intermediul Agenţiei Naţionale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI). Valoarea totală este de peste 3,6 milioane de euro.

Agenţia Naţională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI), din dispoziţia procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală, a anunţă că „a preluat în administrare 29 de bunuri mobile (autovehicule şi ceasuri de lux), precum şi mai multe sume de bani, în lei, euro, lire sterline şi dolari SUA. Valoarea totală a bunurilor şi a sumelor de bani preluate în administrare de către ANABI, în acest caz, este estimată la aproximativ 18 milioane lei (3.636.000 Euro).”

ANABI gestionează toate sumele de bani indisponibilizate în proceduri penale şi administrează bunuri mobile cu valori de peste 15.000 Euro. De asemenea, pe întreaga durată a procesului penal, cu acordul sau la cererea proprietarilor ori cu încuviinţarea instanţei, ANABI poate valorifica bunurile mobile indisponibilizate, prin licitaţii publice online.

Surse judiciare au precizat că este vorba despre averea fraţilor Tristan şi Andrew Tate.

Autorităţile din România au început sâmbătă să ridice maşinile de lux confiscate în cadrul unei anchete penale privind presupusul trafic de persoane care a dus la arestarea fraţilor Tristan şi Andrew Tate.

Procurorii români de combatere a crimei organizate i-au reţinut pe fraţii Tate şi pe două suspecte din România la 29 decembrie, fiind acuzaţi de formarea unui grup infracţional organizat pentru a exploata sexual şase femei. Aceştia au negat că ar fi comis vreo infracţiune.

Un reporter Reuters a văzut mai multe maşini, printre care un Rolls-Royce, un BMW şi un Mercedes-Benz, care au fost luate din complexul Tate de la periferia capitalei, Bucureşti, pentru a fi transportate la un depozit.

Citeste continuarea pe www.businessmagazin.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Teroarea rusă poate fi oprită doar pe câmpul de luptă. Ruscismul trebuie oprit, aşa cum lumea liberă a oprit nazismul

Urmatoarea stire

O mașină Tesla s-a izbit de un perete și a căzut într-o piscină. Cum au fost salvați cei 3 pasageri

Stiri pe aceeasi tema

Producătorul apei minerale ZIZIN a demarat lucrările pentru o nouă fabrică, o investiţie de peste 5 mil. euro. Compania ţinteşte anul acesta o cifră de afaceri de circa 19 mil. euro. În 1998, Apemin ZIZIN a fost compania care a introdus pentru prima dată pe piaţa locală varianta de sticlă de plastic (PET) de 5 litri pentru apa minerală plată

ANTREPRENORI LOCALI. Laura Lazăr, CEO Apemin ZIZIN: Şi în actuala fabrică am identificat şi implementat soluţii care să…