Ce s-a întâmplat cu patronul care a bătut până la comă o angajata care voia să demisioneze


Săptămâna trecută, un patron din Mehedinți a bătut cu toporul o angajată care și-a depus demisia. Femeia voia să își schimbe locul de muncă tocmai din cauza neînțelegerilor cu șeful ei. Bărbatul a devenit extrem de agresiv și a lovit-o cu bestialitate pe femeie până când aceasta a intrat în comă. Ea a fost preluată de un echipaj medical și transportată la spital.

Sursa foto: captură video Terra Sat

Incidentul a avut loc în comuna mehedințeană Șimian. Femeia, în vârstă le 38 de ani, s-a dus la serviciu cu demisia scrisă. Își anunțase patronul de intenția ei, iar acesta îi trimisese mesaj să vină la serviciu pentru a-și încasa restul de bani.

„Când a ajuns la muncă, a încuiat-o într-un birou și a început să o bată cu un topor. Îi spunea că nu mai pleacă vie de acolo. Soția mea îi spusese patronului că vrea să plece pentru că nu mai rezista să lucreze sub teroare. Șeful ei avea un comportament oribil. Mereu o jignea, o amenința că o bate, o înjura. Nu doar cu ea se purta așa. Și celelalte angajate avea același comportament. Mie nu mi-a spus nimic. Acum am aflat. Pe data de de 31 mai, când s-a întâmplat totul, soția mea a venit plină de sânge acasă. Sincer, habar nu am cum a avut puterea să ajungă în halul ăla acasă. Avea mâinile făcute praf, s-a apărat în momentul în care patronul o lovea cu coada de la un topor”, a povestit Daniel Sabin Rascotă, soțul victimei, scrie Adevărul.

Soțul femeii a chemat ambulanța și a alertat imediat poliția.

La unitatea Primiri – Urgențe a fost adusă o pacientă de 38 de ani, în stare gravă: comă de gradul 1/2, cu multiple leziuni la nivelul membrelor superioare și leziune cervicală. Necesită spitalizare. Din monitorizarea funcțiilor vitale, reiese că dezvoltă un șoc hemoragic“, a declarat Elena Bololoi, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin.

Patronul este eliberat condiționat după o altă infracțiune

Ulterior, angajații au povestit polițiștilor că patronul lor era deosebit de agresiv verbal atunci când auzea pe cineva că vrea să plece de la firma lui.

„Este inuman ce s-a întâmplat. A avut mare noroc, putea să o omoare… … Asta îi spunea de câte ori doamna zicea că vrea să plece. Eu cred că a premeditat totul”, a declarat o altă angajată sub protecția anonimatului.

Toată lumea din localitate îl cunoaște pe…

Citeste continuarea pe click.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema