Ce reprezintă crucea de pe hainele lui Gigi Becali, de fapt. Detaliul pe care puțini l-au știutUnul din cei mai controversați oameni de afaceri ai ultimilor 20 de ani, Gigi Becali, este cunoscut și pentru apetența sa spre credință. În acest context, nu de puține ori afaceristul a fost văzut mergând în biserici, construind lăcașuri de cult, dar și vizitele extrem de dese pe Muntele Athos. Dar, fanii acestuia aveau să fie surprinși recent de noul său look, iar una din întrebările acestora se referă la ce reprezintă crucea de pe hainele lui Gigi Becali, de fapt. Așa că, citește mai departe și află detaliul pe care puțini l-au știut.

Gigi Becali, nu renunță la fotbal, și cere profit

Ultimii ani în fotbalul românesc au fost dominați de Gigi Becali și FCSB, cel puțin din punctul de vedere al investiților în jucători. De altfel, FCSB avea să facă bani frumoși după ce Gigi Becali lua decizia de a transfera câțiva jucători la cluburi importante, sau mai puțin importante.

Vezi și: Cine îl va detrona pe Gigi Becali în fotbal. Dumitru Dragomir detonează ”bomba” zilei: „Are averea necesară”

Gigi Becali lua decizia să-și împrospăteze loturl aducând cel puțin un jucător străin, Malcom Edjouma, adus cu un an în urmă, dar, cu toate investițiile, a pierdut titlul în acest sezon de campionat, fiind extrem de nemulțumit de randamentul echipei sale.

Pentru sezonul 2023-2024, afaceristul este decis să mai investească bani în noi jucători, într-o nouă încercare de a câștiga campionatul, dar are concurență importantă la Constanța, unde Farul a primit un buget de aproximativ 90 de milioane de  euro.

Vezi și: Mihai Stoica se pune din nou rău cu Gigi Becali. Cine este jucătorul de la FCSB care a fost dat afară, iar acum are oferte de la Rapid și CFR Cluj

Antreprenorul și apetența spre credință

Nu puține au fost momentele în care antreprenorul declara că renunță la fotbal și că, eventual, se va retrage la o mânăstire, lăsând întreaga sa avere și afacerile pe mâinile familie sale. De altfel, nu cu multă vreme în urmă, spre surprinderea multora, Gigi Becali anunța că va investii sume considerabile în construcția unei mânăstări exclusive pentru călugări, pe principiul celei de pe Muntele Athos. De altfel, în toți cești ani, Gigi Becali a mai fost recunoscut și ca un adevărat credincios, iar edificiile de cult construite de acesta stau ca dovadă a acestei apetențe ale sale.

Vezi și: Gigi Becali vrea să câștige o avere după transferurile lui Malcom Edjouma și Andrea Compagno. „Asta înseamnă să faci afaceri”

Ce reprezintă crucea de pe hainele lui Gigi Becali, de fapt

Dar, în utima vreme Gigi Becali și-a schimbat garderoba, și nu mică le-a fost surprinderea fanilor când au observat un anume detaliu, nou apărut, pe costumațiile acestuia, dar și apariția unui nou element de vestimentație, o căciulă neagră simplă, dar cu un un însemn, o cruce roșie.

Vezi și: Afacerea cu care Gigi Becali…

Citeste continuarea pe playtech.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema