Ce reclamă Iga Swiatek după suspendarea primită de Simona HalepIga Swiatek (1 WTA), cea mai bună jucătoare de tenis a lumii, susține că a devenit „o țintă” pentru celelalte jucătoare din circuit, după ce Simona Halep (19 WTA) a absentat în startul sezonului.

Iga Swiatek a remarcat faptul că jucătoarele din WTA și-au schimbat strategia, în condițiile în care Simona Halep nu mai participă la turnee din cauza suspendării pentru dopaj. Poloneza este acum singura mare campioană pe care toate celelalte vor să o bată.

Ce reclamă Iga Swiatek după suspendarea primită de Simona Halep: „Au pus o țintă pe spatele meu!” Liderul WTA, dezvăluiri din culisele tenisului feminin

Dacă jucătoarele mai slab cotate voiau să o bată pe Simona Halep, pentru a-și face un nume în circuit, după suspendarea româncei s-au schimbat lucrurile! Iga Swiatek a observat că în sezonul 2023 se întâmplă ceva ce nu a simțit anul trecut, iar poloneza spune că adversarele și-au mutat ținta pe spatele ei.

„Simt că au pus o țintă pe spatele meu, pe care nu am simțit-o anul trecut. Este o situație diferită și trebuie să mă adaptez la asta. Așa că încerc să nu citesc multe lucruri. Nu vreau să mă las influențată pentru că sunt mulțumită de toată munca pe care am depus-o”, a declarat Swiatek, sportivă care în 2023 a cucerit al 12-lea titlu al carierei, cel de la Doha.

„Atitudinea oamenilor s-a schimbat – și nu cred că este o schimbare pozitivă – dar pentru mine, cu siguranță, există mai multă presiune și așteptări din cauza asta. Dar încerc să fac față pe cât se poate. Cred că mă descurc bine”, a adăugat liderul mondial, potrivit Tennis World USA. 

Iga Swiatek, confuză atunci când Simona Halep a picat testul anti-doping

Iga Swiatek a fost luată prin surprindere de vestea că Simona Halep a picat testul anti-doping: „Cu siguranță că a fost confuz pentru mine, deoarece nu mă așteptam să aud această veste. Mereu am crezut că Simona este o persoană care joacă corect și a fost un exemplu pentru mine”, a spus Swiatek atunci când Halep a primit suspendarea provizorie.

Iga a avut o nelămurire cu privire la cazul româncei, întrebându-se dacă Simona va mai fi testată anti-doping: „Nu știu cum funcționează acest sistem… Va mai fi testată de câteva ori sau ceva de genul? Sper că va fi mai clar pentru fani și pentru noi. Dar este dezamăgitor și trebuie să se simtă foarte rău.

Din punctul meu de vedere, cel mai important lucru este doar să am grijă de mine, să fiu mereu în siguranță și să fiu atentă la ceea ce se întâmplă în jurul meu. Asta voi face!”, a mai declarat liderul mondial după ce Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) a transmis că ambele probe recoltate Simonei Halep au fost pozitive

A făcut primii pași în redacția ProSport în anul 2013, iar „universul” presei l-a fascinat din prima! Culege știri de ultimă oră, realizează live bloguri, analize, interviuri cu sportivi de top, în special din lumea tenisului, căutând părțile nevăzute ale sportului alb.

După cinci … citește mai mult

Citeste continuarea pe www.prosport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema