Ce pedeapsă a primit un nuntaş care l-a snopit în bătaie pe socrul mic, la o nuntă din NeamţUn bărbat a transformat o nuntă într-un adevărat scandal după ce l-a snopit în bătaie pe socrul mic. De la ce a pornit totul şi ce pedeapsă a primit nuntașul agresiv.

Incidentul s-a petrecut la o nuntă din Piatra Neamţ, acolo unde bărbatul fusese invitat ca mesean.

Acesta petrecea împreună cu invitații când, la un moment dat, între socrul mic și ginere a izbucnit un scandal.

Un scandal care risca să ia proporții, motiv pentru care bărbatul a încercat să intervină între cei doi și să îi despartă, ceea ce însă l-a enervat foarte tare pe socrul mic.

Acesta a intrat în casă, iar de acolo s-a întors cu un obiect contondent cu care a vrut să îl lovească pe cel care a încercat să calmeze spiritele.

Citeşte şi: Un cuplu îşi anulează nunta, din cauza facturilor uriaşe la energie, în Austria: “Costurile fixe sunt de peste 2.000 de euro”

N-a apucat însă, pentru că nuntașul s-a enervat la rândul lui şi i-a aplicat un pumn, iar socrul mici s-a prăbușit la pământ.

Individul a continuat să-l lovească pe socrul mic cu pumnii și cu picioarele, până când alții meseni au intervenit și au calmat spiritele.

Nuntașul agresiv a ajuns însă pe mâinile polițiștilor, iar în cele din urmă a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare.

În plus, el va trebui să îi plătească despăgubiri victimei în valoare de aproape 240.000 de lei.

Citeste continuarea pe www.antena3.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Premiile Oscar 2023 | S-au anunțat filmele nominalizate: O comedie se bate pentru 11 premii

Urmatoarea stire

Un studiu pe mai mult de 30.000 de persoane arată tipul de alimentaţie care creşte riscul de depresie

Stiri pe aceeasi tema