Ce nu mai consumă deloc Vica Blochina înainte de Survivor 2023. Dieta pe care o ține, a slăbit deja mult


Au mai rămas două săptămâni până la premiera Survivor România 2023, iar concurenții au intrat, deja, în pregătirile pe ultima sută de metri. Vica Blochina abia așteaptă să plece în Republica Dominicană, de unde este convinsă că va veni cu 10 kilograme mai suplă. La ce alimente a renunțat complet blondina, încă de acum.

Vica Blochina ține regim înainte de a pleca la Survivor

Vica Blochina a acceptat provocarea de a fi unul dintre cei 12 Faimoși care vor pleca, în curând, în Republica Dominicană, pentru a concura la Survivor România 2023.

Fosta prim-balerină originară din Lituania are un corp de invidiat la vârsta de 47 de ani, însă, blondina își dorește să scape de câteva kilograme în cadrul competiției.

Vedeta ține foarte mult la imaginea ei, drept pentru care a început să țină o dietă, înainte de a pleca la Survivor. Pentru că organismul ei este rezistent la insulină, Vicăi Blochina i-a fost mult mai greu să slăbească.

Citește și Vica Blochina a recunoscut de ce merge la Survivor România 2023. A spus fără ocolişuri: „Pe bani mulţi”

A renunțat la zahăr dar nu și la alcool

Cu toate acestea, fosta iubită a lui Victor Pițurcă servește prima masă la ora 13:00 și ultima masă la ora 18:00, apoi ține post negru până a doua zi.

Deși a renunțat complet la zahăr, iar acum nu se mai confruntă aproape deloc cu poftele culinare, diva recunoaște că plăcerea ei vinovată a rămas alcoolul.

„Mi-a verificat nivelul de insulină și am descoperit că este rezistent la insulină corpul meu. Mi-a făcut un regim care am văzut că acum este la modă în toată lumea.

Mi-a făcut un regim ketogenic, cu intermitent fasting (post intermitent). Adică am vreo 20 de ore între mese. Prima mea masă este la ora 13:00 și ultima la ora 18:00.

Eu tot beau alcool. Dar dacă elimini zahărul și tot ce înseamnă carbohidrați, nu mai ai pofte de niciun fel. Nu ciugulești deloc.

În momentul în care ai pus jumătate de alună în gură sau un cruton, ceva cât de mic, insulina se duce în sus, iar în momentul ăla corpul nu te lasă să slăbești.”, declara, acum ceva timp, Vica Blochina la Antena Stars.

Survivor România 2023 va avea premiera pe 9 ianuarie, la PRO TV. În acest an, emisiunea se va difuza pe PRO TV, în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30.

Citește și Cine sunt Faimoșii de la Survivor România 2023. Lista vedetelor care vor pleca în Republica Dominicană 

Citeste continuarea pe playtech.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Exportatorii germani se pregătesc pentru un 2023 dificil

Urmatoarea stire

Sărăcie lucie în Venezuela. Oamenilor nu le ajunge salariul pentru a cumpăra un kilogram de carne

Stiri pe aceeasi tema