Ce nu a vrut Dani Oțil să aibă la nuntă. A reuşit să o convingă şi pe Gabriela, din copilărie i se trage: „Nu mi-au plăcut niciodată”Dani Oțil a fost multă vreme unul din cei mai râvniți burlaci din showbiz-ul românesc. Iată că Gabriela a reușit să îl pună la casa lui, iar la scurt timp să îi ofere și un moștenitor. Cei doi au avut o nuntă superbă unde invitații aleși cu mare grijă s-au distrat în voie alături de proaspeții miri. Cu toate că a fost o petrecere mică, îndrăgostiții s-au gândit la toate detaliile. Ce moment din copilărie l-a făcut pe moderator să ia o hotărâre importantă în privința nunții sale?

Dani Oțil, detalii despre momentele din copilărie care l-au făcut să ia o decizie importantă: ce nu a avut la nuntă din cauza asta

Dani Oțil a fost unul din cei mai râvniți burlaci din lumea mondenă din România. Acesta a reușit să se pună totuși la casa lui după ce a întâlnit-o pe Gabriela. Cei doi formează un cuplu iubit de internauți mai ales pentru glumițele pe care și le fac în mediul online și nu numai.

Aceștia au șocat pe toată lumea cu vestea că urmează să își unească destinele. Deși au avut o nuntă mică, vedetele s-au gândit la toate detaliile, mai cu seamă Dani.

Cel din urmă a mărturisit că a fost influențat de o amintire din copilărie în momentul în care a fost nevoit să pună cap la cap evenimentul cel mare.

Moderatorul și-a amintit cât de mult se bucura când părinții nu erau prin preajmă. De multe ori, aceștia plecau la nunți în sezonul cald, iar el rămânea acasă cu fratele său.

,,De aia nici la mine n-am avut cine știe ce…”

La întoarcere, părinții aduceau de cele mai multe ori prăjituri de la nuntă, dar preparatele nu erau deloc pe placul matinalului de la Antena 1. Tocmai acest lucru l-a făcut mai târziu să nu servească astfel de bucate la nunta sa. Bărbatul a încercat să aleagă puține dulciuri pentru invitații lui, dar totuși de calitate și care să îl mulțumească și pe el de această dată.

„Ce fain era când ne lăsau singuri acasă. (…) Dimineața găseam prăjiturele în frigider de la nuntă. Erau tot timpul foarte rele. Mie nu mi-au plăcut niciodată prăjiturelele de la nuntă. De aia nici la mine n-am avut cine știe ce …. dar ce tare era sentimentul. Când se închidea ușa și plecau ai tăi … nu făceai mare lucru, dar erai singur, simțeai libertatea.”, a spus Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani.

Citeste continuarea pe playtech.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Salvamontiştii din întreagă ţară solicitaţi să intervină la peste 50 de misiuni de salvare, cele mai multe în zona Voineasa

Urmatoarea stire

«Sila este un cuvânt prea frumos»

Stiri pe aceeasi tema