Ce note a luat la examenul de Bacalaureat David Popovici. Campionul înotului a promovat “examenul maturității”


Pe tranșe de medii se înregistrează următoarea situație: 47 de medii între 9 și 9.99, 35 de medii între 8 și 8.99, 26 de medii între 7 și 7.99, respectiv 22 între 6 și 6.99, anunță EduPedu.ro. 163 de olimpici sportivi au luat parte la această sesiune. Dintre ei, 32 au medii sub 6.

Citește și: David Popovici a donat medalia de aur de la Mondiale pentru copiii bolnavi de cancer. De ce a ales să facă acest gest

Ce note a luat David Popovici la Bacalaureat. Multiplul campion mondial, european şi naţional la natație a susținut sesiunea pentru olimpici

David Popovici a asusținut examenul la care se pot înscrie sportivii olimpici și l-a promovat cu notă mare. Multiplul campion mondial, european şi naţional la natație ar fi promovat examenul cu peste 7, potrivit Antena Sport.

Ministerul Educaţiei anunţă, vineri, rezultatele sesiunii speciale a examenului de Bacalaureat, susţinută de sportivii din loturile olimpice şi de cei care susţin examenul de admitere la academii militare din Statele Unite ale Americii. Din cei 163 de candidaţi înscrişi, 131 au promovat examenul, rata de reuşită depăşind 80%. Un singur candidat a luat media 10.00.

”Conform situaţiei centralizate la nivelul Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova, din totalul celor 163 de candidaţi care au susţinut sesiunea specială a examenului naţional de bacalaureat din acest an, 131 de elevi au promovat (rată de reuşită: 80,37%)”, anunţă, vineri, Ministerul Educaţiei.

Bacalaureat 2023, sesiunea pentru Olimpici, unde s-a înscris și David Popovici. Cum arată mediile

Potrivit sursei citate, pe tranşe de medii se înregistrează următoarea situaţie: 47 de medii între 9 şi 9.99, 35 de medii între 8 şi 8.99, 26 de medii între 7 şi 7.99, respectiv 22 între 6 şi 6.99.

Un singur candidat a promovat examenul cu media generală 10. Nu s-au înregistrat eliminări din examen, potrivit News.ro.

Citește și: David Popovici nu vrea să știe câți bani face. Cine se ocupă de finanțele lui și de ce refuză să afle ce premii câștigă

Rezultatele au fost afişate vineri, înainte de ora 12:00, în format letric la Colegiul Naţional ”Nicolae Iorga” din Vălenii de Munte (centrul de desfăşurare a sesiunii speciale) şi online, pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova.

”Tot astăzi, în intervalul orar 12:00 – 14:00, eventualele contestaţii la probele scrise se depun sau se transmit prin mijloace electronice la Colegiul Naţional „Nicolae Iorga” din Vălenii de Munte. Candidaţii care doresc reevaluarea lucrărilor şi se prezintă fizic la centrul de examen, vor avea asupra lor cartea de identitate şi vor completa declaraţia-tip. Candidaţii care vor transmite cererea online, vor completa declaraţia-tip, o vor scana şi o vor transmite, însoţită de copia scanată a cărţii de identitate, pe un cont de e-mail special creat de organizatori”, a mai transmis ministerul.

Eliza Samara – Sun…

Citeste continuarea pe a1.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Intervenţie pe Marea Neagră pentru salvarea a zeci de migranţi afro-asiatici, aflaţi într-o ambarcaţiune. Printre ei erau și minori

Urmatoarea stire

Iordănescu, lista convocărilor preliminare pentru Kosovo și Elveția

Stiri pe aceeasi tema