Ce ipocrit! – Project-E

Putin Crăciun.

Mulți politicieni, inclusiv de pe la noi, sunt cu frică de Dumnezeu”! Fix pe același calapod. Nu înțeleg prea bine ce este cu frica asta dar știu că aduce voturi. Mâna pe Cruce, Biblia sub braț sau mersul la slujbe când trebuie” prind foarte bine la poporul lipsit de cea mai elementară educație, care te admiră și te urmează orbește.

Întru Domnul, desigur!

Religia este importantă pentru corolarul moral esențial cu care vine la pachet. Cu Viața de Apoi și, mai ales cu Judecata de Apoi, niciodată aici, mereu acolo, Sus, în Ceruri. Dacă ai avea cu adevărat frică de Judecată, nu te-ai apuca să ordoni moartea unor oameni, mai exact unora care știu că nu te pot refuza, riscând să moară ei. Nu ai face multe, de fapt. Și lumea ar fi mai liberă! Ipocritul ăsta, care a încălcat toate Poruncile Domnului, merge la Biserică și se uită în gol, pierdut și nătâng, neînțelegând de ce trebuie el să fie acolo.

Citește și: Mark Galeotti – Războiul Rusiei în Ucraina a fost bazat pe un calcul eronat

În timp ce stă singur în Biserică și are parte de o slujbă dedicată și o ședință foto ecleziastică, armatele sale ruso-mongoloide ucid ucraineni pe bandă rulantă. În timp ce aceleași hoarde distrug o țară, bombardându-i infrastructura rutieră și energetică, în timp ce ucid oameni nevinovați, acest ipocrit se închină. În Europa sărbătorim primul Crăciun postbelic cu 14 milioane de refugiați. Este cel mai mare exod uman de după cel de-al doilea Război Mondial în Europa. Dar ipocritul continuă să se roage.

Putin Crăciun / sursă foto: kremlin.ru

Cam ca cei care țin Post (și) ca să slăbească. Sau ca cei care cred că a ține Post” înseamnă doar să nu pui carne pe limbă și să te păstrezi pentru praznicul de după. Să te îndopi cu tofu și hamburger vegetal până la dezlegarea la pește. Și Mântuirea va fi veșnică pentru toate păcatele tale.

Nu mai este mult! Garantat! Când un Dictator ajunge să fie atât de singur, lucrurile sunt clare. Greșelile vin pe bandă rulantă. Avem prea mulți smintiți în istorie ca să nu știm deja lucrurile astea. Păcat că trebuie să consumăm resurse să ne apărăm de demența lui. Cu care puteam face multe alte lucruri. Dar nu-i bai! Merită cu vârf și îndesat!

Îți recomandăm:

Kirilo Budanov, șeful serviciului secret militar din Ucraina: Marea ofensivă a Ucrainei va începe în martie

cuvinte cheie: Putin Crăciun

Citeste continuarea pe project-e.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Cum ne recâștigăm vitalitatea și ne consumăm eficient energia practicând kettlebell, un sport aproape neștiut în România

Urmatoarea stire

NVIDIA vine la CES 2023 cu o grămadă de noutăți pentru streameri și creatorii de conținut

Stiri pe aceeasi tema