Ce intervenție estetică și-a făcut Iuliana Marciuc la față. Cum arată acum: „Mă ajută să mai estompez din riduri”


În vârstă de 54 de ani, Iuliana Marciuc e preocupată și de aspectul ei fizic. Pe lângă viața de familie și cariera sa, prezentatoarea de la TVR caută să fie mereu în formă și, tocmai de aceea, a apelat la ajutorul medicului estetician, scrie Fanatik.

Iuliana Marciuc a ținut în urmă cu ceva vreme o dietă. Regimul alimentar de atunci a făcut-o să aibă chiar și în ziua de azi o alimentație mai sănătoasă, nu doar pentru a arăta bine, dar și pentru starea ei de sănătate. „Am înțeles, mai ales în ultimii ani, cât de important este sportul, nu numai pentru sănătatea prezentului, ci mai ales pentru pregătirea viitorului. Observi că evit special cuvântul bătrânețe… Programul pe care l-am ținut acum 3 ani – ‘6 kg în 6 săptămâni – nu numai că mi-a fost util, dar mi-a schimbat abordarea.

Am început atunci un stil de viață sănătos, pe care-l continui și azi. Datorită celor trei antrenamente săptămânale, am ajuns să mă simt ca într-un grup de prieteni. Deci trucul meu de frumusețe este sportul și naturalețea”, a declarat prezentatoarea emisiunii „Destine ca-n filme” de la TVR 2, Iuliana Marciuc.

Vedeta a mai adăugat că nu are nicio operație estetică, însă a mers la cabinetul medicului estetician pentru o intervenție la față. Și-a făcut injecții cu botox pentru a mai estompa din riduri. „Nu am deloc intervenții chirurgicale, doar câteva ședințe de botox care mă ajută să mai estompez din riduri.

Odată cu întâlnirea cu doamna doctor Klara Băncilă, am văzut că acestea pot fi făcute și foarte rapid. Și fără durere, doar folosind comprese cu gheață în loc de anestezie, ceea ce mi-a plăcut teribil”, a mai spus pentru fanatik.ro Iuliana Marciuc.

Dincolo de carieră, Iuliana Marciuc are o relație de ani de zile cu Adrian Enache, alături de care are un băiat.

Citeste continuarea pe www.libertatea.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

”Ungaria se opune introducerii unei taxe minime globale şi creşterii impozitelor”, susține ministrul de Externe de la Budapesta

Urmatoarea stire

Masacru în bar: cel puțin 14 persoane au fost împușcate mortal, în Africa de Sud

Stiri pe aceeasi tema