Ce facem astăzi, 21 iunie 2023, în Timișoara?Ping pong în sesiune – la Biblioteca Universităţii Politehnica (sala multimedia 1 de la etajul 4), de la ora 9. Participare liberă.

Outdoor Office Day 2023 – la Iulius Town, de la ora 9.

  • Pe 𝐋𝐚𝐤𝐞 𝐏𝐥𝐚𝐳𝐚 vor exista happening-uri artistice şi spații dedicate pentru oricine dorește să se aşeze pentru a lucra afară, ca opțiune individuală, indiferent dacă are sau nu un loc de muncă în perimetrul Iulius Town.
  • Companiile din cadrul UBC vor colora restul spațiului din Iulius Gardens, unde angajații acestora vor lucra într-un spațiu special amenjat pentru ei.
  • Munca, bunăstarea (well-being) şi natura urbană sunt strâns legate. #outdoorofficeday este un eveniment internațional anual, inițiat în anul 2019 de către Nature Desks Amsterdam având ca obiectiv evidenţierea beneficiilor lucrului în aer liber.

My Art Encounters. Program de mediere pentru școli (doar cu programare) – în toate spațiile expoziționale, de la ora 10.

Salonul Industriei Ușoare – la CRAFT, de la ora 10, în perioada 21-25 iunie. Intrarea este gratuită.

  • Peste 50 de firme din întreaga țară, producători și comercianți, vor expune spre vânzare, la prețuri promoționale, o gamă diversificată de articole de îmbrăcăminte, tricotaje, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie, pielărie, blănărie, accesorii. Nu vor lipsi nici produsele cosmetice şi naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri, articole de artizanat, decorațiuni hand-made.

  • Ca la toate edițiile, Târgul de Produse Tradiţionale întâmpină publicul vizitator cu produse specifice de sezon. Totodată, expoziția florilor de primăvară din spațiul din exterior va oferi vizitatorilor diverse specii de flori și plante decorative de gradină și de interior.

Femeie în oraș – la Casa Tineretului (FITT), de la ora 14. Participare pe baza unui formular, AICI.

Timișoara Refugee Art Festival – Football Together – campionat de fotbal pentru refugiati, migranți și localnici – la Player Sport Dumbrăvița, de la ora 15.

Conferință Bright Cityscapes: Impactul industriei în economia Timișoarei – la FABER, de la ora 16.

  • Sociologul Norbert Petrovici, cercetător al Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și coordonatorul echipei de cercetare a programului Bright Cityscapes va prezenta concluziile cercetării privitoare la structura economică a Timișoarei din perspectiva sectorului industrial.

  • Conferința va fi urmată de o discuție, moderată de viceprimarul Ruben Lațcău, la care vor participa: Cristian Blidariu (arhitect, decan, Facultatea de Arhitectură și Urbanism UPT), Alexander Klein (CEO, Flex România), Adrian Erimescu (CEO, Growceanu) și Cristian Tepeneu (Director sucursală Banca Transilvania).

[Pride TM] sports day/games night – în Parcul Rozelor, de la ora 17.

Opening Days: HEI – House of European Institutes – la Bastionul Theresia,…

Citeste continuarea pe www.tion.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema