„Ce facem aici cu bărbatul tău? Stai liniștit, lui îi place să privească”Ernest este unul dintre cei mai cunoscuți moderatori TV din România. A fost întotdeauna discret în ceea ce privește viața sa personală, însă recent a uimit pe toată lumea cu dezvăluirile pe care le-a făcut despre perioada de dinainte să cunoască celebritatea. Ernest a povestit prin ce situație a trecut, după ce a participat la emisiunea Big Brother.

Când îi auzi numele, te gândești imediat la emisiunile în care cuplurile află de trădare. Deși nu mulți știu acest lucru, Ernest a fost unul dintre concurenții de la Big Brother, astfel a reușit să ajungă în atenția publicului.

CITEȘTE ȘI: CINE ESTE ȘI CU CE SE OCUPĂ ADRIANA, SOȚIA LUI ERNEST? PUȚINI ȘTIU CUM ARATĂ EA

Celebritatea a venit destul de repede în ceea ce îl privește, însă vedeta de la Kanal D mărturisește că nu și-a dorit acest lucru. S-a înscris la casting după o petrecere la care s-a îmbătat, a trimis niște poze indecente pe care le făcuse în timpul studenției, apoi a fost luat de val. Mai mult, se pare că lucrurile s-au schimbat radical, după ce emisiunea s-a terminat.

„Eu am vrut să iau banii și să plec în America, era visul meu de când aveam 16 ani. Marea majoritate au trecut prin niște depresii nasoale, de nu mai voiau să iasă din case. (n.r. concurenții Big Brother)

Era foarte ciudat, frate. Adică am ajuns prin casele oamenilor, luat cu japca pe stradă de femei, nu-ți poți imagina. Genul ăla de nebunie, mergeam pe stradă, se oprea mașina”, a povestit Ernest, în podcastul lui Gojira.

Ernest: „Ce facem aici cu bărbatul tău? Stai liniștit, lui îi place să privească”

Ernest a cunoscut celebritatea la cele mai înalte cote. Pe lângă fanii care voiau să facă poze cu el, prezentatorul s-a trezit într-o situație care a reușit să îl marcheze. Mai exact, într-o bună zi, o doamnă i-a propus să întrețină relații intime în timp ce soțul ei îi privea.

„La un moment dat, m-a pescuit una de pe stradă și am ajuns la ea acasă, o femeie foarte frumoasă. Ajung acasă, intrăm în casă și era un tip acolo. Ea mă ia într-o cameră și îmi arată niște poze nud cu ea. Mamă, ce tare. Aveam 23 de ani.

Că ea a fost fotomodel, dar s-a lăsat de meserie, că m-a văzut la Big Brother și că îi place foarte mult de mine. Zic ok, și tipul din sufragerie cine e? E bărbată-miu. Ăăăă… what?! Ce facem aici cu bărbatul tău? Stai liniștit, lui îi place să privească.

Nu m-au lăsat să plec din apartamentul ăla, au încuiat ușa. Nu puteam să concep treaba asta. Până la urmă m-am culcat pe jos acolo. Dimineața, când m-am trezit, ăia plecaseră la muncă și mi-au lăsat ușa deschisă și am plecat. M-am culcat pe jos, chircit pe parchetul ăla, lângă calorifer”, a povestit Ernest, pentru sursa citată.

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

FOTO-VIDEO| Doi bărbați care se întorceau de la o partidă de vânătoare, opriți în trafic de polițiști. Ce nereguli au descoperit oamenii legii

Urmatoarea stire

ANI l-a dat pe mâna procurorilor pe primarul comunei T. Vladimirescu: PSD-istul Constantin, acuzat că a dat bani publici – aproape 300.000 lei – unei asociații sportive unde era membru fondator – stiri Braila

Stiri pe aceeasi tema