Ce făcea Carmen Iohannis când nu o vedea nimeni!Designerul Stephan Pelger, care a fost găsit spânzuarat, a colaborat și cu soția președintelui, Carmen Iohannis.

Acum, după moartea tragică a bărbatului, a ieșit la iveală un detaliu mai puțin cunoscut despre această colaborare. Carmen Iohannis își scurta ținutele realizate pentru ea.

„I-am creat o grămadă de rochii pe care ea le-a modificat și le-a scurtat; asta este problema Primei Doamne, pe care eu o stimez și este o doamnă foarte umană, foarte simpatică, foarte glumeață, dar are o problemă cu lungimile fustelor; pe toate și le-a scurtat singură. Și când mi-am văzut creațiile scurtate la un nivel nepotrivit, am fost destul de dezamăgit. Fiecare face ce vrea cu ținutele, dar dacă tot angajezi un stilist, un designer, ca să-ți facă ținutele, măcar ține cont de ceea ce ți se spune”, povestea Stephan Pelger în emisiunea „La cină”, citat de presa mondenă.

Foto Arhivă

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.

Citeste continuarea pe www.cotidianul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema

Începe cea de-a 6-a ediție TIFF Oradea

Ultimul weekend din septembrie vine cu un număr record de noutăți cinematografice, multe dintre acestea prezentate în avanpremieră…