Ce face 15 minute în fiecare zi cel mai fericit om din lume pentru a-şi menţine starea de bine


Ricard a fost desemnat „cel mai fericit om din lume” după ce s-a observat că are o capacitate mărită de a simţi starea de fericire şi o predispoziţie redusă la nefericire

„În general trebuie să încerci să fii mai bun într-un mod raţional. Dacă mintea vă este plină de bunăvoinţă, pasiune şi solidaritate, aceasta este o stare psihică foarte sănătoasă care favorizează fericirea şi împlinirea personală”, explica francezul, în urmă cu câţiva ani, într-un interviu pentru Business Insider. 

Un alt aspect cheie îl reprezintă antrenarea minţii. Călugărul, care a participat la mii de conferinţe şi a oferit multă bucurie oamenilor de-a lungul anilor, consideră că toată lumea are capacitatea de a avea o minte limpede. El chiar crede că există un potenţial de bunătate în fiecare fiinţă umană. Dar, la fel ca un sportiv, mintea trebuie să fie antrenată în direcţia potrivită.

CONTINUĂ SĂ CITEŞTI PE CLICK.RO. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste continuarea pe adevarul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Un nou accident pe Valea Oltului, la Călimăneşti. Traficul în zonă este blocat

Urmatoarea stire

Rapid continuă transferurile din Liga 1! Adrian Mutu își dorește un fost elev de la naționala de tineret

Stiri pe aceeasi tema