Ce ceas din platină de peste 100.000 € are Laurențiu Reghecampf la mână. Bijuteria incredibilă este numărul 25 dintr-o ediție limitată la 100 de exemplare în toată lumea!

Laurențiu Reghecampf a impresionat pe toată lumea la botezul fiului său, Liam Simeon. Antrenorul lui Neftchi Baku a apărut la eveniment cu un ceas de mare valoare, care costă cât un apartament de lux în Capitală. CANCAN.RO vă dezvăluie, în exclusivitate, ce „bijuterie” a purtat ex-fotbalistul într-una dintre cele mai importante zile din viața lui.

Laurențiu Reghecampf nu a impresionat doar cu ținuta la petrecerea de botez a micuțului pe care îl are împreună cu iubita lui, Corina Caciuc. Ex-fotbalistul a acaparat atenția și grație ceasului cu care s-a afișat la biserică la mână cu un superb Audemars Piguet Royal Oak Offshore din platină, estimat la peste 100.000 de euro! O „bijuterie” incredibilă care este numărul 25 dintr-o ediție limitată la 100 de exemplare în toată lumea.

(VEZI AICI: CANCAN.RO VĂ PREZINTĂ TOATE DETALIILE FOTO & VIDEO DE LA EVENIMENTUL ANULUI! BOTEZUL COPILULUI LUI LAURENȚIU REGHECAMPF ȘI AL CORINEI CACIUC!)

A impresionat cu superbul Audemars Piguet Royal Oak Offshore

Încă o dată, Laurențiu Reghecampf a demonstrat că are stil și bun gust, din moment ce la costumul Consiglieri a asortat un ceas Audemars Piguet Royal Oak Offshore din platină pe care, de regulă, doar cei cu ștaif și prestanță îl poartă la mână. „Bijuteria” este una dintre favoritele antrenorului, în colecția lui aflându-se, potrivit informațiilor CANCAN.RO, alte exemplare, la fel de valoroase.

(NU RATA: LAURENȚIU REGHECAMPF A PREGĂTIT DOUĂ COSTUME SPECIALE PENTRU BOTEZ, CANCAN.RO ARE TOATE DETALIILE DESPRE ȚINUTELE DE EXCEPȚIE ALE CUPLULUI)

Laurențiu Reghecampf a impresionat cu ceasul cu care s-a prezentat la botezul micuțului Liam (sursa foto: CANCAN.RO)

Fan declarat al ceasurilor de lux

Nu este pentru prima dată când Laurențiu Reghecampf atrage atenția. Tehnicianul ține, clar, la „etichetă”. În trecut, a avut o apariție de senzație la ziua milionarului Adrian Thiess, fost consilier prezidenţial şi omul care a adus Barcelona la Bucureşti pentru un amical de lux cu Dinamo.

(NU RATA: ANAMARIA PRODAN L-A ACUZAT PE LAURENȚIU REGHECAMPF CĂ ERA BĂUT ȘI DROGAT, VINERI SEARĂ! AVEM RAPORTUL MEDICAL | FOTO)

Antrenorul a venit la eveniment cu un superb Rolls-Royce, iar la mână a avut un ceas de super-lux, marca Audemars Piguet Royal Oak Offshore, cu cronograf şi din platină, care valora, la momentul respectiv, nu mai puţin de 55.000 de euro!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Super-taifunul Noru a lovit Filipine. Ce măsuri de prevenție au luat autoritățile

Urmatoarea stire

VIDEO. Mariah Carey și Metallica au fost cap de afiș la Festivalul Global Citizen din New York

Stiri pe aceeasi tema

«Urla de durere» / video

Lidia Buble a fost din nou cuprinsă de o grea suferință și a izbucnit în plâns pe rețelele…