Ce autonomie are bateria pe iPhone 13 Pro Max pe iOS 16.1? Am reușit un onorabil screen on de 13 ore și 33 minute


Acest lucru s-a întâmplat duminică 30 octombrie când toată ziua am rupt TikTok, Instagram, Facebook, Twitter și Safari. L-am folosit până când a ajuns la 1% și s-a închis singur, este prima dată într-un an de zile când rămân complet fără baterie. Am obținut 13 ore și 33 minute screen on pe iPhone 13 Pro Max având iOS 16.1 instalat.

Toate problemele existente până acum în iOS 16 au fost rezolvate odată cu lansarea iOS 16.1, printre acestea cea mai importantă autonomia bateriei fiind mult îmbunătățită în această versiune față de celelalte când bateria scădea uitându-te la procentul din colț dreapta sus. Pe parcursul anului am mai verificat din când în când autonomia bateriei însă nimic care să mă impresioneze având un screen on între 6-9 ore de utilizare. De menționat faptul că niciodată nu ajungeam cu el sub 20% baterie.

Unboxing iPhone 13 Pro Max și drona DJI Mini 2

De obicei îl pun la încărcat seara când mă pun în pat și îl scot dimineața pe la 7:15 având suficientă baterie pentru o zi normală de utilizare. Acum l-am descărcat complet să văd exact cât mă ține bateria:

Autonomie baterie pe iPhone 13 Pro Max pe iOS 16.1

Acestea fiind spuse sunt foarte mulțumit de noul update și vă recomand să faceți și voi actualizarea la ultima versiune. Dacă nu ați achiziționat până acum un iPhone și vă bate gândul să vă luați un iPhone 13 Pro Max sau un iPhone 14 Max, nu mai stați pe gânduri, își merită banii.

Care este cel mai mare screen on atins de tine? Poți lăsa un comentariu în secțiunea de mai jos sau direct pe grup la această postare.

Citeste continuarea pe www.isay.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

VIDEO – Contract de proiectare pentru reabilitarea Culei Greceanu – Gazeta Vâlceană

Urmatoarea stire

Un tânăr de 18 ani a fost implicat în accidentul de pe strada Căpitan Ignat – Glasul Aradului

Stiri pe aceeasi tema