Ce afacere au Dragoș Bucur și soția sa, Dana Nălbaru


Actorul Dragoș Bucur, în vârstă de 46 de ani, are o afacere împreună cu partenera sa de viață, Dana Nălbaru, în vârstă de 46 de ani. ”Poate să pară surprinzător, dar, de fapt, nu e chiar așa”, a spus el.

Dragoș Bucur este cunoscut ca actor și prezentator de televiziune, acesta apărând la show-uri precum ”Românii au talent” și ”Visuri la cheie”, de la postul de televiziune Pro TV. În plan personal, Dragoș Bucur este căsătorit cu Dana Nălbaru, fostă componentă a trupei Hi-Q, de 16 ani. Cei doi au împreună doi copii biologici, Sofia și Kadri, și unul adoptat, Roxana.

În urmă cu ceva timp, Dana Nălbaru a avut o apariție rară în spațiul public. Aceasta a fost prezentă la podcastul ”Fain & Simplu”, realizat de Mihai Morar, unde a oferit amănunte mai puțin știute despre viața sa din prezent. Aceasta a ales calea credinței și a mărturisit că s-a pocăit.

Dragoș Bucur și partenera sa de viață, dana Nălbaru, au împreună o afacere. Este vorba despre o brutărie, în Otopeni, und, printr altele, fac pâine artizanală. Despre afacerea lor a dat actorul detalii pentru publicația Formula AS.

Ce afacere au Dragoș Bucur și soția sa, Dana Nălbaru. ”Ne plac mâncărurile artizanale și pâinea ca aceea din copilărie”

”Poate să pară surprinzător, dar, de fapt, nu e chiar așa: realitatea este că amândurora ne place să gătim, amândurora ne place să mâncăm bine și sănătos, ne plac mâncărurile artizanale și pâinea ca aceea din copilărie și, nu în ultimul rând, ne plac dulciurile. (râde) Aşa că, dacă vreți ceva de genul ăsta, atunci găsiți la noi, în Otopeni!”, a declarat Dragoș Bucur despre afacereea familiei.

Actorul a mărturisit și că încearcă să petreacă cât mai mult timp alături de familia sa:

”Cică, în momentul în care începi să negociezi timp și nu bani, poți spune că ai îmbătrânit. (râde) Am ce­va ani de când, pentru mine, timpul este mult mai important decât banii și cam toată viața încerc să mi-o aranjez în jurul acestei scale a valorilor, în care timpul petrecut cu ai mei este cel mai prețios. Muncesc pentru că, din păcate, nu am moștenit nimic de la vreo mătușă, dar muncesc doar în pau­zele dintre vacanțe. Alternez călă­to­riile cu camper-ul, cu munca la casa din livadă. Ambele activități mă ajută să îmi încarc bateriile în moduri di­fe­rite. Îmi place foarte mult să merg pe munte şi ies periodic cu câțiva din­tre colegii din echipa de la „Visuri la cheie”, iar o ieșire din asta de două zile îmi dă energie pentru încă o lună de efort profesional”.

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema