Ce a vorbit Kate Middleton cu Regina Rania la nunta din Iordania! Un cititor pe buze a dezvăluit discuția


Prințul William și Kate Middleton, în calitate de Prinț și Prințesă de Wales, au fost invitați pe 1 iunie la nunta prințului moștenitor Hussein și a prințesei Rajwa în Iordania.

Kate Middleton, Prințesa de Wales, și Prințul William au fost întâmpinați joi, 1 iunie, de familia regală iordaniană la nunta prințului moștenitor Hussein și a actualei prințese Rajwa, la Amman, iar potrivit unui cititor de buze, Regina Rania a fost interesată de copiii cuplului. Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis nu au fost la ceremonie, dar ei au fost mereu în gândurile părinților lor, căci Kate și William ar fi fost surprinși discutând cu Regina Rania și cu Regele Abdullah al II-lea chiar despre micuții lor, înainte de fastuosul eveniment.

Un cititor de buze a dezvăluit exact ce și-au spus cele două cupluri regale când s-au întâlnit înainte de ceremonia de la somptuosul Palat Zahran. Jeremy Freeman a declarat pentru Mirror că, în timp ce membrii familiei regale schimbau diferite impresii, Abdullah i-a spus lui William “mă bucur să te văd”, după care i-a zis lui Kate Middleton “este o plăcere să te văd”. După ce Prințul William și Regina Rania s-au sărutat pe obraji, se crede că aceasta ar fi spus: “Mă bucur să vă văd, ce mai fac copiii voștri?”.

Imediat după Prințul William iese din cadru, ceea ce face imposibilă descifrarea răspunsului său, însă Regina Rania continuă discuția cu “asta e bine”.

Kate Middleton, superbă la nunta din Iordania

Prințesa de Wales a întors toate privirile la nunta din Iordania. Ea a apărut prima dată într-o rochie roz pal Elie Saab, continuând tendința de a purta roz la angajamentele publice.

Culmea, și Prințesa Rajwa a ales, de asemenea, Elie Saab pentru rochia de mireasă extravagantă, cu trenă lungă și voal rafinat, iar apoi a îmbrăcat rochie Dolce & Gabbana pentru recepție, acolo unde și Kate Middleton a impresionat. 

Prințesa de Wales a îmbrăcat o rochie strălucitoare.

Wiliam si Kate profimedia 0780889592 jpg

Foto: Getty Images, Profimedia

Citeste continuarea pe okmagazine.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema