Ce a anunțat Mirela Vaida, la scurt timp după ce a fost ținta unui nou atac cu bolovani: „Îmi este scârbă!”


Mirela Vaida a anunțat că va merge în instanță, după ce a fost atacată, din nou, de Antoanela, cea care a intrat anul trecut cu un bolovan în platoul Acces Direct de la Antena Stars. Mirela Vaida a spus că nu-i mai este frică, însă a ajuns la exasperare, având în vedere că atacatoarea care a băgat-o în sperieți anul trecut s-a întors.

Mirela Vaida a anunțat că va fi reprezentată în instanță, după un nou atac împotriva sa

„Domnul avocat Adrian Cuculis se va căuta și de ceea ce mi s-a întâmplat mie alaltăieri, cu prietena mea liberă pe străzi, care distruge tot ce găsește în cale.

Domnul avocat mă va reprezenta din nou în fața justiției. Pare că n-am mai fost, că am fost degeaba.

Frică nu mai e, e doar saturație, exasperare. Frica și șocul de anul trecut s-au transformat într-o luptă, lupta care nu e cu o nebună, ci cu statul român’, a spus Mirela Vaida la Acces Direct.

În umă cu câteva zile, atacatoarea a spart parbrizul de la mașină al Mirelei Vaida

„Dragă stat român, la cine să mai fac apel ca o femeie bolnavă să fie închisă?! Închideți-o pe nebuna asta, că dacă ies eu să-mi fac dreptate, pe mine mă închideți. (…) Dacă mor, o să faceți ceva? (…) Mi se face greață! Îmi este scârbă!’, a fost reacția Mirelei Vaida.

„Cui să mă adresez să pot să merg în liniște pe stradă?! (…) E clar că amândouă libere nu putem să fim. Că un ajunge cu un bolovan în cap și de cele mai multe ori sunt eu aia. (…) Vreau doar să merg liniștită pe stradă cu copiii mei, fără să-mi iau un bolovan în cap”,

Imaginile de pe camerele de supraveghere au surprins momentul în care femeia externată de la Obregia și lăsată liberă de autorități a urmat firul acțiunii precedente, când a atacat-o pe Mirela Vaida, în direct, în momentul când prezenta subiectele. Acesta, în grup, i-a distrus mașina cu bolovani, a stat ascunsă și a sărit la atac!

Cel puțin cinci sau șase bolovani care cântăreau fiecare în jur de 7 kg au fost proiectați în parbrizul mașinii Mirelei Vaida, potrivit informațiilor oferite în platou.

Mirela Vaida a fost atacată în direct cu un pietroi imens, pe 19 martie 2021. O femeie dezbrăcată a dat buzna în platoul Acces Direct

Mirela Vaida a fost atacată în direct de către o femeie care a intrat complet dezbrăcată în platou. Aceata a aruncat cu un pietroi imens și a fost la un pas de a crea o tragedie. Mirela Vaida nu a mai putut să-și stăpânească lacrimile.

O situație fără precedent a avut loc în emisiunea Acces Direct. Mirela Vaida a fost atacată în direct cu un pietroi imens în cursul zilei de 19 martie 2021. O femeie necunoscută a dat buzna fără haine și a fost la un pas de a crea o tragedie.

Mirela Vaida tocmai ce prezenta subiectele când a văzut o femeie fără haine care intră în platou și aruncă un pietroi imens către ea. Aceasta s-a ferit cât a putut pentru a nu fi lovită. Doi dintre operatorii emisiunii au sărit imediat să o imobilizeze pe femeie.

Mirelea Vaida a fost ținta unui nou atac cu bolovani. Aceeași femeie care a intrat dezbrăcată în platou i-a făcut zob ma…

Citeste continuarea pe a1.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

“Iar ai venit, prostule?” Copil de 13 ani din Prahova, bătut şi umilit de un coleg de clasă: părinţii s-au îngrozit când i-au citit jurnalul

Urmatoarea stire

Ilan Şor, indignat că Moldova a obţinut statut de candidat la UE: Un ambalaj frumos de ciocolată, care nu are nimic în interior

Stiri pe aceeasi tema