Cavalerul Negru, obiectul misterios care spionează Pământul de peste 60 de ani


Orbita Pământului este plină de diverse obiecte. Nu doar sateliții zboară pe deasupra capetelor noastre, ci și resturi de rachete sau sateliți scoși din funcțiune. Cu toate acestea, există un obiect cu origine necunoscută. Se numește Cavalerul Negru și a fost văzut pentru prima dată în 1954.

Cavalerul Negru, obiectul misterios de pe orbita Pământului

Se presupune că acest obiect cântărește între 10 și 15 tone și că trimite semnale ciudate. În momentul descoperirii sale, s-a constatat că acesta orbita în jurul Pământului pe o orbită polară, lucru pe care nici sateliții sovietici și nici cei americani nu îl puteau face. În plus, se spune că zboară de două ori mai repede decât un satelit.

Cavalerul Negru este dintre cele mai cunoscute teorii care implică OZN-uri. Pasionații de mistere susțin că acest obiect uriaș spionează Pământul de zeci de ani. De asemenea, unii cred că obiectul care trimite mesaje indescifrabile către planeta noastră ar avea o vechime mult mai mare, și anume de aproximativ 13.000 de ani.

Potrivit unei alte versiuni, obiectul nu doar că spionează viața de pe planeta noastră, ci asigură și comunicarea cu pământenii. Astfel, ar exista oameni care sunt într-o legătură permanentă cu ființele extraterestre.

Nikola Tesla ar fi primit mesaje ciudate de la un obiect necunoscut

Povestea Cavalerului Negru începe în 1899, când celebrul om de știință Nikola Tesla a captat sunete venite din spațiu. La început, savantul a crezut că sunetele vin de pe Marte. Mai târziu, el a afirmat că sursa lor era mai aproape de Pământ și că erau transmise de către o inteligență necunoscută situată pe orbita planetei noastre.

Obiectul numit Cavalerul Negru fotografiat în 1998. Foto: NASA

Cei de la NASA spun că este posibil ca marele savant să fi recepționat într-adevăr niște sunete ciudate cu aparatul său, însă, cel mai probabil, acestea proveneau de pe Pământ. De asemenea, NASA a confirmat de ceva timp că fotografiile cu Cavalerul Negru sunt autentice, dar dezminte teoriile cum că obiectul ar avea legătură cu civilizațiile extraterestre.

Potrivit agenției, artefactul din fotografii, nu are origini necunoscute, fiind doar o bucată de gunoi spațial detectat ocazional pe orbita planetei noastre. Cu toate acestea, cei de la NASA nu știu de unde provine acest „gunoi”.

Cavalerul Negru ar putea fi o manipulare pusă la cale de serviciile secrete

Unii experți consideră că legenda Cavalerului Negru este un proiect al serviciilor secrete, care are scopul de a inspira oamenii să exploreze spațiul, deoarece este mult mai interesant să cauți un obiect misterios decât praf și resturi cosmice. Alți experți cred că Pământul este de multă vreme sub supravegherea extratereștrilor, iar obiecte precum Cavalerul Negru veghează asupra civilizației noastre de mii de ani.

Citeste continuarea pe atlas-geografic.net

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Viața la 40 de ani

Urmatoarea stire

O nouă eroare „SIM Not Supported” face telefoanele iPhone 14 să se blocheze

Stiri pe aceeasi tema