Câți litri de benzină pot fi cumpărați la preț redus? Există reguli stricte la benzinării

La benzinăriile Mol din Ungaria se pot cumpăra maximum 50 de litri de carburanţi cu preţ redus.

Întrebată de agenţia ungară de presă MTI, compania a spus că limita a fost stabilită în funcţie de ceea ce se consideră că este suficient pentru un utilizator persoană fizică.

De asemenea, reprezentanţii Mol atrag atenţia, totodată, şi asupra faptului că atunci când un client alimentează o maşină cu număr de înmatriculare maghiar, va plăti preţul redus, însă dacă doreşte să cumpere carburanţi la canistră, va achita preţul pieţei.

Prin urmare, Mol solicită clienţilor ca în cazul în care doresc să alimenteze atât maşina, cât şi să cumpere carburanţi la canistră, să alimenteze prima oară autoturismul şi să efectueze plata aferentă, după care se poate trece la umplerea canistrei, care va fi achitată separat, la un preţ diferit.

Dacă alimentarea maşinii şi umplerea canistrei au loc în acelaşi timp, pe o singură tranzacţie, se va plăti preţul pieţei pentru întreaga cantitate de carburanţi care a fost achiziţionată.

Citeste continuarea pe www.money.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Dreptul la avort este din nou în pericol în Europa după decizia din SUA. Activiştii conservatorii capătă tot mai multă putere

Urmatoarea stire

Sute de migranţi au încercat să treacă din Maroc în Spania. Cel puţin 18 africani au murit într-o ciocnire violentă cu forţele de ordine

Stiri pe aceeasi tema