Câți copii are Alexandru Arșinel și cu ce se ocupă


Alexandru Arşinel este unul dintre cei mai mari actori din România, dar și unul dintre cei mai iubiți. Are o carieră în televiziune și teatru de peste 60 de ani. Dar câți știți lucruri despre viața personală a actorului? Câți copii are Alexandru Arșinel și cu ce se ocupă?

Câți copii are Alexandru Arșinel

Alexandru și Marinela Arșinel s-au cunoscut în 1966. De atunci sunt de nedespărțit. Alexandru Arșinel are doi copii din relația cu soția lui, Bogdan și Cristian. Alexandru Arşinel a povestit, în cartea lui ”Alexandru Arşinel, de la Dolhasca pe… Calea Victoriei”, lansată în 2012, despre povestea lor de dragoste. Actorul și-a cunoscut soţia la ştrandul Tineretului, iar doi ani mai târziu au mers la Starea Civilă să se căsătorească.

„La un moment dat, am văzut o fată a cărei imagine m-a hipnotizat, mi s-au lipit ochii de ea ca de un magnet. Nu am mai putut efectiv să îmi iau ochii de la ea. M-am apropiat şi am întrebat-o cum o cheamă, dar nu mi-a răspuns. Am plusat şi am întrebat-o: «Dar ce ai face dacă m-aş îneca?». S-a întors spre mine, mi-a zâmbit, dar tot nu mi-a răspuns!”, a povestit actorul în cartea lui „Alexandru Arşinel, de la Dolhasca pe… Calea Victoriei”, lansată în 2012, despre povestea lor de dragoste.

După ce s-au căsătorit, începutul a fost greu, cu lipsuri. Au locuit o vreme într-o cameră cu baia pe hol, la comun cu alți locatari. Acolo s-a născut primul lor fiu, Bogdan.

Cu ce se ocupă copiii lui Alexandru Arșinel

Chiar dacă niciunul dintre copiii săi nu i-a călcat pe urme celebrului lor tată spre o carieră în lumea artistică, Alexandru Arșinel este extrem de mândru de ei. Cel dintâi este de meserie inginer constructor, iar mezinul s-a orientat către agricultură, reatează Spynews.

Soția lui Alexandru Arșinel, imobilizată în scaun cu rotile

Soția lui Alexandru Arșinel a ajuns imobilizată în scaun cu rotile, după ce a căzut și s-a lovit extrem de tare.

„Nu e bine. Suferă dincolo de tot ce vă închipuiţi că suferă o paralizie. Un accident…suferă de o tristeţe cumplită. Privirea ei transmite o tristeţe cumplită. Mă feresc să mă uit la ea, mă impresionează groaznic. Şi-a agăţat tocul şi s-a dus în cap. A făcut un hematom, a mers la doctor şi a zis că imediat trebuie operată, că moare altfel. După operaţie nu a mai putut să meargă. I-a lăsat vorbirea, i-a lăsat o mână. O femeie foarte frumoasă”, a povestit Alexandru Arșinel, în emisiunea „Legendele”, de la Antena 1.

Citeste continuarea pe redactia.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Richard Nixon a fost expus la radiaţii în călătoria la Moscova în 1959, arată documentele declasificate

Urmatoarea stire

Accident pe DN 5 București – Giurgiu. Trei persoane au fost transportate la spital

Stiri pe aceeasi tema