Câți bani câștigă lunar Carmen Iohannis ca profesoară. Suma nu este atât de mare pe cât te-ai fi așteptat!Carmen Iohannis este Prima Doamnă a României, soția lui Klaus Iohannis și profesoară de limba română. Deși mulți ar putea crede că veniturile pe care le are aceasta sunt unele impresionante, adevărul este cu totul altul. Iată câți bani câștigă lunar Carmen Iohannis în calitate de limba engleză.

Câți bani câștigă lunar Klaus Iohannis în calitate de profesoară

Carmen Iohannis a reușit să obțină o mărire a salariului după ce a depus un dosar de gradație de merit pentru 5 ani, conform informațiilor făcute publice de către Ministerul Educației.

Ea este profesoară de limba engleză la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Sibiu, unitate de învățământ pe care la rândul ei a absolivit-o cu ani buni în urmă. După ce soțul ei a fost ales președinte al României, Carmen a decis să predea elevilor și să-și ocupe în continuare locul de la catedră.

Conform declarației sale de avere, salariul pe care îl primește nu este unul impresionant. Astfel, după mărirea acestuia, Carmen Iohannis a ajuns să încaseze 3.735 de lei lunar. Anual, Carmen Iohannis câștigă aproximativ 44.816 de lei, conform propriei declarații de avere.

Cum arată declarațiile de avere ale familei Iohannis

Ultima declarație de avere pe care a completat-o Klaus Iohannis a fost în iunie 2021. În aceasta este declarat un apartament în plus în Sibiu, obținut prin moștenire. Are același cont bancar, pe care îl deține încă din anul 1999, în care declară 201.000 lei. Veniturile președintelelui, conform celei mai recente declarații:

  • 178.391 de lei obținuți ca președinte, adică aproximativ 14.865 de lei pe lună
  • 29.784 de lei din drepturi de proprietate intelectuală
  • 28.799 de lei din închirierea unui imobil

Pe de altă parte, veniturile soției sale, Carmen Iohannis sunt mult mai modeste. Carmen Iohannis are venituri anuale de 44.816 lei ca profesoară, și plus 28.799 de lei din închirierea unui imobil.

 

Citeste continuarea pe redactia.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Tragedie în fotbalul românesc! Un fotbalist din Liga 1 a murit la doar 36 de ani. Suferea de o boală cruntă!

Urmatoarea stire

Familiile celor recrutați primesc sicrie goale

Stiri pe aceeasi tema