Câte clase și ce studii are Roxana Nemeș, de fapt. Nimeni nu se aștepta la asta!

Roxana Nemeș face parte din suita curajoșilor care au acceptat provocarea Survivor All Stars. Aceasta s-a întors în Dominicană, participând în cadrul concursului de la Pro TV și în anul 2021. Blondina face parte din echipa Faimoșilor și este îndrăgită de public. Mulți o știu datorită aparițiilor sale pe scena muzicală, dar și datorită prezenței sale în mai multe emisiuni de televiziune. Însă, puțin sunt cei care știu care este meseria ei de bază și ce studii are, de fapt, blondina. 

Roxana Nemeș (34 de ani) este îi lumina reflectoarelor de multă vreme și încă de la o vârstă fragedă și-a descoperit înclinațiile artistice. Blondina este originară din Târgu Mureș, iar la vârsta de 4 ani a marcat deja prima apariție în fața publicului, atunci când a cântat în fața a peste 2000 de oameni. La vârsta de 8 ani activa deja în corul școlii și știa că muzica este pasiunea ei….

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

Cum arată iubita lui Bogdan Buta

Subiectul care a cutremurat întreaga Românie îl are ca protagonist pe Bogdan Buta, patronul festivalului UNTOLD. Conform jurnalistului…