“Câte cifre, atâtea beţe la palmă”. Părinţii îl acuză pe învăţător că le-a bătut fiul de 7 ani, pentru că nu a ştiut tabla înmulţiriiFamilia băiatului susţine că astfel de corecţii fizice se întâmplă des la şcoala din Protopopeşti.

Bunica băiețelului: Vine afară şi nu putea să deschidă gura ca să vorbească, absolut deloc. Mamaia am luat bătaie. De ce? Nu am ştiut la matematică tabla înmulţirii şi câte cifre, atâtea beţe la palmă. Eu nu pot să iert. Nu pot! E un copil, mi-e nepot, e copilul alteia nu trebuie tras. Nu trebuie sâ imi bată copilul. Eu răspund pentru el. 

Nu e singura care acuză. Şi nu e singurul profesor acuzat că e agresiv cu elevii. 

Mama unei fetițe: Am venit înainte de sărbători din Germania ca să îmi aduc fetita la şcoală. Am adus-o, am înscris-o la şcoală. Când a ajuns la doamna profesoară, diriginta, a început să îi vorbească urât, să îi spună multe vorbe care nu trebuia să îi spună la un copil.

Trei anchete după incidentul de la şcoala din Protopopeşti

Conducerea şcolii nu are deocamdată o explicaţie. 

Director: În prezent avem în paralel demarate două anchete, una internă prin cercetare disciplinară şi a Inspectoratului şcolar județean Vaslui. Dacă se dovedesc cele relatate sancţiunea va fi cea mai aspră prevăzută de legislatia in vigoare. 

A treia anchetă a fost deschisă de către poliţie. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeste continuarea pe observatornews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema