Câte bilete trebuie să cumperi


Sambata, 29 Iulie 2023, ora 22:27

779 citiri

Extragerea numerelor câștigătoare FOTO Loteria Română

Experții în loterie au dezvăluit cum să te asiguri că vei câștiga bani de fiecare dată.

Conform noilor cercetări efectuate de doi matematicieni pricepuți, cumpărarea a 27 de bilete de loterie de fiecare dată te-ar putea ajuta să câștigi un premiu.

David Cushing și David Stewart, de la Universitatea din Manchester, au descoperit că există mai puțin de 30 de secvențe de numere care sunt sigure să aducă bani.

Din lista de cifre pe care au menționat că ar trebui să le alegi, cel puțin două dintre numerele tale vor fi extrase de fiecare dată – dar numai atunci când cumperi cele 27 de bilete, potrivit acestora.

Unele dintre secvențe sunt 09, 10, 11, 12, 13, 14, și 32, 33, 34, 35, 40, 41, și 20, 21, 24, 25, 30, 31.

Fiecare bilet la loteria standard costă 2 lire sterline, iar jucătorii aleg șase numere de la 1 la 59, au precizat experții, referindu-se la unul dintre cele mai populare jocuri la loterie în Marea Britanie care folosește o selecție de 59 de numere. Jucătorii trebuie să aleagă 6 numere dintr-un set de 59 posibile.

Același număr de numere sunt apoi extrase aleatoriu, iar premiile sunt acordate pentru biletele care au două sau mai multe numere potrivite.

În timp ce poate părea o metodă sigură pentru un câștig mare, există o mică problemă.

Dacă ai doar două numere potrivite pe un singur bilet, rămâi cu 26 de bilete fără câștiguri.

Acest lucru înseamnă că ai putea să pleci acasă doar cu suma pe care ai plătit-o pentru acel singur bilet – adică vei fi cu 52 de lire sterline mai sărac, au precizat experții pentru The Sun.

Și dacă intri într-o rutină de a cheltui 54 de lire sterline pe săptămână pentru toate biletele și câștigi foarte rar premiul cel mare, nu va merita, au mai subliniat aceștia, referindu-se la cei care joacă la loterie în Marea Britanie.

Citeste continuarea pe ziare.com

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema